audrute_c parašė:
Praeitą kartą persileidau, tad dabar labai neramu, bet džiaugiamės po žingsnelį 🌺
O aš turėjau du nesivystančius, tai žinau ką reiškia bijot visko 😊🌺 laikykimės drauge
audrute_c parašė:
Praeitą kartą persileidau, tad dabar labai neramu, bet džiaugiamės po žingsnelį 🌺
O aš turėjau du nesivystančius, tai žinau ką reiškia bijot visko 😊🌺 laikykimės drauge
Indriukas07 parašė:
Ačiū, būtinai 💖
audrute_c parašė:
Man ryt sueina lygiai 5 savaitės. HCG šiandien 4185. Prieš savaitę buvo 1500. Ar čia viskas ok?![]()
pagal ta lentele, viskas atrodo gerai
Zazzaa parašė:
Aš čia tikriausiai viena tokia kuri pasidare viena testa ir laukia susitikimo su gine uz savaites - jokiu papildomu testu ar tyrimu nesidariau 🙈 paskaitau cia ir pr…
Darosi tos kurios patyrė ne vieną netektį 🙂
Indriukas07 parašė:
Darosi tos kurios patyrė ne vieną netektį 🙂
Tikiuosi, kad visom bus šie kartai lemtingi ir sulauksit savo stebukliuko ❤️
Liamkė parašė:
O kiek tau jau sav ? man tai užeina maudžia pilvo apačia,su maistu lygiai taipat
Man lygiai 4 savaites.
audrute_c parašė:
Labai rekomenduočiau pasidaryti proglesterona, pažiūrėti kokia situacija su juo, ar nėra žemas. Nes mano buvo žemas, tai dabar žvakutes deduosi po tris kartus per diena kad nepersileisti. Ir Toms kurios ką tik sužinojo kad laukiates didele sveikinimai, bet pasidarykite hcg ir proglesterona tyrimus
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai