m.viki09 parašė:
Proisiduodam :
Sveikinimai! 🌷
m.viki09 parašė:
Proisiduodam :
Sveikinimai! 🌷
m.viki09 parašė:
Proisiduodam :
Kaip fainai
sveikinimai
aš irgi noriu tokio gimdymo
m.viki09 parašė:
Beje terninas buvo Spalio 7d. , skatinimui turejom uztasyma Spalio 2d., bet jis pats atejo i si pasauly kada jam buvo patogu ir be jokiu dideliu nuotykiu. Labai ram…
Sveikinimai!!! 🥳 mano terminas irgi spalio 7d. bet dar jokių paruošiamųjų sarėmių nejaučiu. Kamštis irgi nesivalo 🙈 Įdomu kokią dieną pasirinks maniškė pupa 🌸
m.viki09 parašė:
Proisiduodam :
Kaip gražu skaityti! Sveikinimai 🎈🧸
m.viki09 parašė:
Proisiduodam :
Sveikinimai ;)))
odetukazzzzz68 parašė:
Ar yra kieno dar terminas spalio 11d? 😊 kaip jaučiates ar yra jums jau paruošiamieji sąremiai o gal jau ir kamštis šalinasi? 🤭
Sveika, man 16 dieną terminas, bet vėliau nustatė kad vaisius pagal issivystyma savaitę didesnis, tai gali būt ir nuo 8 dienos.
tai jaučiu 8-16 tarpe pagimdysiu. Atrodo buvo kelis kartus maudimai, bet labai reti, todėl net nzn ar juos paruošiamasis skaityt. Bet šiaip esu ši nėštumą itin jautri... Ir vis bijau.. kad jau.. kažkas vyksta. Nes vaikas LB žemai.. spardosi LB dažnai..ir skaudžiai.. tai pūslę uzspaudzia.. tai šonus skauda. Tai šiaip atrodo žingsnį darau spartesnį.. kad pamesiu
jau man paranoja.o taip rodos viskas eina gerai.
m.viki09 parašė:
Proisiduodam :
Sveikinimai, ramiu nakteliu💙💐
Čia dar nieko. Mano terminas spalio 20, vizitą dėl visa ko išrašė spalio 26... O aš su GD. Nu blyn, tikrai nenoriu pernešiot :(((
marvel_ parašė:
Man terminas spalio 25d. o gine uzrase dar 21d. vizitui pas ja, tai irgi nesupratau ar eiti ar nebe pas ja jeigu gimtu anksciau 😁🤏
EmyW parašė:
Nuoširdūs sveikinimai ❤️. O epiduro prašėt ar patys pasiūlė?![]()
Prasiau 😂🙈
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai