2024.07.26 12:15 (prieš 1 m.)
O tai kokiu tikslu tada dvi grupės? Na man jau ir taip aišku,kad privarti grupė yra skirta toms kurios aktyviai dalinasi savo nėštumu, ką jaučia, išgyvena, kaip sekasi, kelia nuotraukas iš savo asmeninio gyvenimo. Nematau reikalo pykti,kai yra ši grupė kuri visiškai atvira,tad pykstančios prašom,tikrai galima pasiskaitinėti info čia,o jeigu reiks ir paklausti kažko,kas Jums aktualu, tikrai ir uždaros grupės narės čia dalyvauja ir atsako. Pasisakysiu iš savo varpinės,kad man kaip pirmakartei mamai visi pojūčiai yra nauji,nejausti tad klausti yra nedrasu,kai grupėje daugybė,bet atsako tik tos pačios. Taip suprantu gal esate būsimos pirmakartės mamos ir Jūs,bet manau iš gydytojų,šeimos ar draugų rato esate girdėję informacijos kuria būtumėt galbūt galėję ir pasidalinti
(bent jau aš tai tikrai kiek ir pati nesusidūriau,bet girdėjau iš savo prižiūrinčios gydytojos ta informacija). Norisi ir nuotrauka įkelti, pasidalinti tuo pilvuku, gal kokiais pirkinukais kurie tave džiugina,bet nesinori to asmeniškumo įtraukti ten kur tave stebi,bet nežinai ką galvoja
o dabar tikrai manau pyksite,bet atsiprašau (mano galva tai yra teisybė),bet vienos teigiate,kad foruma tikrai skaitote,bet nėra laiko pakomentuoti,tai man šie du dalykai prasilenkia.
Yra fb grupė, ši grupė, manau užtenka pilnai, mes aktyviosios narės taip nusprendėm ir pritarėm,kad būtų taip padaryta kas mums visoms prie širdies ❤️
Gražios dienos ir atsiprašau kas su mano nuomone nesutinkate,tai yra visiškai NORMALU 🤷🏻♀️🌞