Angels22 parašė:
Tai va sakau, dar kaip ir pirmas kartas, neturėjus nėštukės pilvo, tai neįsivaizduoju kokio kietumo turi būti🙈🙈
Man su visais 3 kietas jis toks, veliau suminkstejo.. bet turbut del priaugto svorio 😁
Angels22 parašė:
Tai va sakau, dar kaip ir pirmas kartas, neturėjus nėštukės pilvo, tai neįsivaizduoju kokio kietumo turi būti🙈🙈
Man su visais 3 kietas jis toks, veliau suminkstejo.. bet turbut del priaugto svorio 😁
Na matyt priklauso kaip kietėja, bet šiaip jis neturi būti minkštas. Gal labiau pavadinčiau "stangriu", bet man į vakarą ir atsikėlus ryte jis dažnai būna kietesnis nei dienos eigoje. Jeigu noriu į WC visada būna kietesnis, vakare po dienos maisto irgi būna kietesnis. Nereguliarūs gamdos susitraukimai jį laikinai irgi sukietina, bet jie neturi būti skausmingi (ar bent nelabai skausmingi) ir visada trumpalaikiai. Tai jų metu jaučiasi, kad pilvo dalis yra kieta kaip akmuo. Tačiau jie atsileidžia. Toks pilvas neturi būti visą laiką. Na, o jeigu būtent toks kietumas išlieka dienos eigoje, tai tikrai reikėtų pasikalbėti su gydytoju.
Geriau pasitikrinkit ir bus ramu, nes kiekvienos atvejis individualus.
Man irgi atrode, kad kieteja 17 sav , prisiskaiciau visko, bet nuvykus patikino, kad viskas ok ir kaklelis netrumpeja.
Kaip dabar aisku nezinau.
uz 3 sav vizitas pas savo ginekologe tai paprasysiu patikrinti
Lindi parašė:
Turiu toki klausima. Geriu papildus su gelezim kur yra ir folio. Daktare sake vel gerti receptine gelezi, bet pamirsau paklausti ar tada gerti foli atskirai ar jau …
Man liepė toliau gerti folį
Lindi parašė:
Aciu❤️
Tik nepamirškit kad dvi val. Iki geležies gėrimo ir po dvi valandas, nevartoti juodos arbatos ir jokių pieno produktų. Aš šį nėštumą taip ir valgau. Ryte pieno produktai, per pietus papildai ir koks nors troškinukas be pieno + vaisiai ir vakare vėl pieno produktai . Tai va žiūrėsiu kai kitą vizitą gausiu kraujo tyrymus pasidaryti ant kiek veikia, nes praeitą nėštumą tai stiprią anemiją turėjau , kad net maistą gaminant silpna būdavo...🤪 taip besimatinndama pasikliauti, nors gyd. netikėjo kad su geriamuoju tartyferon pavyks. Žadėjo siūsti prieš gimdymą susilašinti į veną. Dabar nenoriu pakartoti, tai prevenciškai "dieta ".
4mama parašė:
Tik nepamirškit kad dvi val. Iki geležies gėrimo ir po dvi valandas, nevartoti juodos arbatos ir jokių pieno produktų. Aš šį nėštumą taip ir valgau. Ryte pieno pro…
Jo sita zinau todel geriu ja apie 8 h o pusryciauju 5 ryto
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai