mylimukac parašė:
Labas rytas, ar kam nors iš čia esančių siūlė NIPT tyrimą ir ar darėtės?
Aš su pirmais dviem dariausi ir su šituo darysiuos
mylimukac parašė:
Zetec parašė:
Man sakė jis apie 450eur kainuoja.
Gal galit trumpai papasalot savo patirtį kaip atliekamas, kokiu būtent jūs asmeniniu tikslu darotės (nuojauta, giminelėj yra atvejų, amžius ir p.n)
mylimukac parašė:
Sveiki, man nesiūlė bet klause ar zadu darytis tai sakiau taip liepos 3d esu užsirašiusi nors ir nera būtina nepatenku į jokias rizikas pati del savęs noriu kad būti ramiai 🌷
mylimukac parašė:
Aš su pirmu dariausi ir dabar darysiu. Jeigu yra galimybės dėl finansų, tai kodėl nepasidarius, kad būtų ramiau. Rizika turiu tik dėl amžiaus, konsultacijai pas genetikę irgi eisiu.
mylimukac parašė:
Rekomendacijos nebuvo ir indikacijų nėra, bet ketinu darytis, maža ką. Yra ką veikti prižiūrint ir sveiką vaiką. Gal skambės žiauriai, bet nemanau, kad būčiau pakankamai stipri realiai paaukoti savo gyvenimą vaiko su rimtom genetinėm ligom priežiūrai, nekalbant apie paties vaikelio kančias šiame tobulybės besivaikančiame pasaulyje...
mylimukac parašė:
Man pasakė pas genetiką tik apsilankyti, nors irgi galvojau apie šį testą.
JOLE- parašė:
Kur žadate darytis? Man rekomendavo placenta.lt neva ten geriausia kaina.
Man taip pat ten rekomendavo ir butent ta tyrima kuris 440 kainuoja, jis sake virna dalim geresnis nei tas kur 550
mylimukac parašė:
O kaip dėl tyrimų kauno klinikose "prenatalinis" ar kažkaip panašiai vadinasi.. skambinau, tai sakė tik 5dieniais nuo 8val ryto registruoja tiek telf tiek internetu…
Aš į Kauną vyksiu šitam matavimui kitą ketvirtadienį. Taip, registruoja penktadieniais. Bet man pavyko prisiregistruoti tik skambučiu, į e.sveikatą talonų taip ir nebuvo įkelta.🙂
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai