raudonas debeselis parašė:
Baisiau jau tik mirtis
Baisiau jau tik mirtis
Katiara parašė:
Nu bet ne kelių metų vaikui. Aš ir to nesuprantu. O visų tų lavinamų žaidimų ir be kompų, planšečių ir telefonų pilna. Ir net daug įdomiau, nei viena patį vaiką pas…
O iš kur tu žinai kokie tie lavinamieji ir kaip pasodinamas vaikas? Turiu omeny tinkamą būdą. Ar bandei ar domėjais kad lygini
Mary.S parašė:
Niekad nesupratau ir nesuprasiu, kam vaiką augint su kažkuo tokiu ranku. Paauglystėj bus matyt, kuo tai baigsis.
Kadangi nesupranti tai neduokdie ir neduok
Užaugs ir be to, žinoma. Užaugs ir be begalybės kitokios veiklos nes visko gyvenime nei nupirksi nei išbandys.
emma parašė:
Baisiau jau tik mirtis![]()
piktos bobos baisiau
emma parašė:
Tad nereikia absoliutinti.
O gal visai smagu nežinot apie ką kalbi, bet mojuot ateities vizijom
piktos bobos baisiau
Turiu fobiją vorams, tai net nemoku apsakytu koks siaubas...
Bet rimtai, gerai viena nare pastebejo. Is kur tiek laisvo laiko, as kartais prisijungiu ir randu simtus postu, kuriu net neimanoma visu perskaityt
Visa mano laika vaikas "atima". Va uzmigus jam, pachilinu.
Tai kuo uzsiima jusu mazieji, kai jus nuolat cia plepat? :DD Siaip idomu
Aria parašė:
bet tikrai daug laiko praleidziat ir koks skirtumas telefonas ar kompas vistiek ta pacia funkcija atlieka
Jei neatsijungusi, tai dar nereiškia kad čia sėdžiu.
fenix parašė:
O iš kur tu žinai kokie tie lavinamieji ir kaip pasodinamas vaikas? Turiu omeny tinkamą būdą. Ar bandei ar domėjais kad lygini![]()
Per daug nesidomėjau tom technologinėm, geriau įvairius žaidimus pažaidžiam, gėlytes, pirštukus paskaičiuojam, ant popieriaus papiešiam tuo pačiu ir su splavom susipažįstam, knygutes pavartom. O per kompą tai tik virtualus vaizdas, nieko pačiupinėjamo nėra.
Mary.S parašė:
Bet viską tą patį galima duot vaikui ir be kompų ar planšečių.
Nusišnekėjai
Interaktyvumo neduosi.
Katiara parašė:
Nesisireikšminu, bet vsikystė tai nebūtinai planšetėse žaidimai.![]()
Aišku kad nebūtinai. Ir visas gyvenimas gali apsieiti be to.
Bet mudu su vyru esam IT žmonės. Aš nuo paauglystės surinkinėjau kompus (tai buvo dar laikai kai interneto nebuvo LT, tik kūrėsi, o kompai buvo tik kas 10toj mokykloj ir infirmatikos mokomasi knygose ir sąsiuviniuose). Super įdomu ir buvo ir liko man. Iš to mūsų šeima gyvena dabar ir dar super neprastai. Aš technologijas pažįstu ir moku jas išnaudot, todėl nebijau ir vaikams kaiką pasiūlyti.
Katiara parašė:
Jei neatsijungusi, tai dar nereiškia kad čia sėdžiu.![]()
patikekit kiek as zaidimu zinau ir visokio kitokio gerio 5 metus su vaikais dirbau, metus su spec. poreikiais vaikais, vaizdine medziaga naudojaus dirbdama ir cia pacios direktores paliepimu
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai