seseris parašė:
Kaune nėra kur, aš ieškojau, klinikose pažystama sakė, kad tik Pošiūnas ir Strumila geriausi šioj srity ir abu Vilniuje. Galbūt kažkas galėtų Kaune pakonsultuot, be…
Supratau, na tada teks kreiptis pas juos.. ačiū 🤗
seseris parašė:
Kaune nėra kur, aš ieškojau, klinikose pažystama sakė, kad tik Pošiūnas ir Strumila geriausi šioj srity ir abu Vilniuje. Galbūt kažkas galėtų Kaune pakonsultuot, be…
Supratau, na tada teks kreiptis pas juos.. ačiū 🤗
Žalčio Žmona parašė:
buvom siandien pas Posiuna, tai prie to paties pasidarbavo su lazeriu 🤷♀️ po 4 savaiciu vel pasirodyti...
O kur buvote? Santariškėse ar privačiai jo klinikoje?
Lamerija parašė:
O kur buvote? Santariškėse ar privačiai jo klinikoje?
privaciai. antradieni paskambinau, vakar prieme
grenar parašė:
Mum pavyko šiandien iškart pas jį papulti konsultacijai, tai prieš skiriant gydymą reikia kardiologo konsultacijos, tai aš vėl kreipiuosi į Jus, gal Kaune žinot kas…
O tikrai kardioligą? Ne šiaip echoskopuotoją, kad bendrai vidaus organus apžiūrėtų? Nes būna hemangiomos ant vidaus organų atsiranda. Tada ne lazerio reikia,o vaistukų. Mus Pošiūnas echo siuntė.
grenar parašė:
Mum pavyko šiandien iškart pas jį papulti konsultacijai, tai prieš skiriant gydymą reikia kardiologo konsultacijos, tai aš vėl kreipiuosi į Jus, gal Kaune žinot kas…
O kur jum H? Negali lazeriu gydyt dėl.to skirs vaistus? Kiek žinau vaistus skiriant reikia kardiologo konsultacijos. Gal pabandykit paskambint Pošiūnui į kliniką paklaust gal.ką parekomenduotų, nes vidaus organu echo gydytoja jis.man rekomendavo, bet visgi mum neprireikė.
Amuleta parašė:
O tikrai kardioligą? Ne šiaip echoskopuotoją, kad bendrai vidaus organus apžiūrėtų? Nes būna hemangiomos ant vidaus organų atsiranda. Tada ne lazerio reikia,o vaist…
Tie vaistai (propanalol) jie del širdies kazkokiu reikalu buvo sukurti, kad tinka nuo H atsitiktinai atrado. Berniukui Prancuzijoj paskyre, o jis kaip tycia dar ir H turejo, pastebeje kad ta H nyksta, padare mokslinius tyrimus ir uolia. Anksciau steroidais gydidavo H, bet nuo ju salutinis poveikis bjaurus. Už tai ir ziuri sirdy ar jai tinka tie vaistai, kad gydant vienur, kitur bedu nepridarytu. Propanalol nera steroidiniai vaistai (dėl aiskumo).
Nors kitus organus taip, del H paziuri, jei yra itarimas kad gali buti.
Man kai dave atmintine apie H, ten gal 5 gydimo budai buvo. Lazeris paskutinis sarase. (cia UK)
Nors ano posto autore net nerase kuom gydis ar vaistais ar lazeriu. Tai jei nepataikiau su postu i tema tai.. 😁
PeČius parašė:
Tie vaistai (propanalol) jie del širdies kazkokiu reikalu buvo sukurti, kad tinka nuo H atsitiktinai atrado. Berniukui Prancuzijoj paskyre, o jis kaip tycia dar ir …
Jūs visiškai teisi, mums gydymas nusimato vaistais, todėl ir reikia kardiologo konsultacijoa dėl kontraindikacijų. Lazerio gydymą atmetė iškart mums.
Pošiūnas rekomendavo, bet kardiologė dirbs tik vadarį, o mums labai skubiai reikia, hemangioma yra ant dupcytės, labai bjauri vieta, nes iškart išopėjo.. tai viską ekstra greičiu darau...
grenar parašė:
Jūs visiškai teisi, mums gydymas nusimato vaistais, todėl ir reikia kardiologo konsultacijoa dėl kontraindikacijų. Lazerio gydymą atmetė iškart mums.
Ai, o LT neguldo į ligininę tyrimams pradžioje, jei vaistais gydymas numatomas? Ir stebėjimo ligobinėje nebūna, kaip veikia vaistai? Aš kažkokį keistą įsivaizdavimą turėjau
grenar parašė:
O vaje, sėkmės jums, net nežinau ką ir patart daugiau, galima bandyt pas vaikų kardiologą, pasakius kokį vaistą naudos gal būtų aiškų nepaisant ar susidūrę su H ar ne, nes iš esmės kiek domėjausi tai jas gydo vaistais skirtais širdžiai gydyti. Sėkmės jums!
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai