Normalu, kad Jums sunku suprasti kaip 18 pasigimdžusios vaikus gyvena, nes Jums taip nebuvo. O man buvo. 18 metų negalėjau praeiti nei pro vieną vaiką. Kiekvieną užkalbindavau ir svajodavau kada bus mano eilė tokį džiaugsmą namuose turėti... Gyvenau tik ta mintim. Neįdomios man buvo nei kelionės (buvau našlaitė, augus be tėvų neturėjau nei savo namų, nei pinigų, nei galimynių keliauti) svajojau ištekėti, kad turėčiau saugius namus, kažką kas manim pasirūpins ir pagimdyti vaikų vieną kitą, kad turėčiau pati kuo rūpintis. Uošvienė mano buvo Dieve apsaugok, pirmagimės nedabojo, o kitų dviejų už anūkus net nepripažino. Baigiau mokslus. Labai džiaugiuosi, kad tarp manęs ir vyriausios dukros mažas aamžiau skirtumas, kad mes turim bendrų interesų, galim klauaytis tokios pačios muzikos, susėdusios pabūti masažistėmis viena kitai, pasidaryti makiažus, manikiūrus ir susiruošti foto sesiją. Nesigailiu nei vienos akimirkos savo gyvenime. Be to, jeigu aš būčiau susilaukusi primagimio 30 metų, tai su mano norais auginti 5 vaikus, būčiau turėjusi gimdyti kas 2 metus. Tuo tarpu dabar tarp mano vaikų metų skirtumas yra 2m 5 m ir 7m .
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus