Sveikos visos angelų mamos🤗 ilgai neradau jėgų parašyti, tik skaičiau, skaičiau, skaičiau.... Jūsų likimus. Mano istorija irgi liūdna... Prieš tris metus praradau leliuką 14 sav, sustojęs buvo 12, o šiemet 23 trys turėjo būti sav, bet pasirodė rusvų išskyrų ir balandžio 29 d. nuskubėjau pas gydytojus, o ten... Neplaka širdelė nuo tada kai paskutinį kartą buvau pas genetikus t.y balandžio 5 dienos. Tą dieną gyd. Beniušienė pasakė, kad per trumpi ilgieji kojų kaulai ir yra rizika DS, pasidariau nipt tyrimą, nes bijojau dūrio į pilvą, kad nepakenktų mažyliui. Nipt daro iš kraujo pagaunant vaisiaus DNR. ikslumas 99% atsakymai parėjo geri jokio sindromo nėra, nes tiria keliems. Sužinojus tiek laimės, kad viskas ok, lelius sveikas, o pasirodo gavus atsakymus jis jau buvo užmigęs amžiams😢😢 negaliu kaip skauda... Aš labai stresą vau, kad įtaria DS ir be proto bijau kai ima kraują🙄gal tai turėjo įtakos nežinau... O leliukui atlikus tyrimus viskas pagal laiką buvo ir kaulai ir viskas... virkštelė susisukusi apie savo ašį ir pritrūko deguonies😢😢😢
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus