blondynka parašė:
Gerai
cukru kraujy kiek pareguliuot teko ir aisku geltos neisvengem
sake didelis pagal laika gime, nepatikejo tai jam gimus kelis kart svere
blondynka parašė:
Gerai
cukru kraujy kiek pareguliuot teko ir aisku geltos neisvengem
sake didelis pagal laika gime, nepatikejo tai jam gimus kelis kart svere
Venera171 parašė:
uz gimdyma ir paras ligoninej-lovaas mokesciu airijoj mazai sumokejus gal del to.. bet, va perklausiau vyro, sake jei jis ir nedirbu tai tada reiktu nuomos suta…
Nu žinai... Aš legaliai gyvenime čia nedirbau, tai mokesčių kaip ir nesu apskritai jokių sumokėjus.
Bet niekas man jokių sąskaitų nesiuntė ir susimokėt neprašė.
Dėl santuokos įrodinėjimo irgi manau absurdas.
Tai ką - dabar visos vienišos mamos mokės tūkstančius vėn dėl to jog... yra vienišos?
Juo labiau, nuo pat nėštumo pradžios esi Airijoj, buvai prižiūrima Airių daktarų - tai koks atvažiavimas tik pagimdyt?
Ne, ne.
Netikiu nors tu ką. Nebeturi, kaip uodegų išsukt tai ir kabina makaronus.
.Pipiriukas. parašė:
Nu žinai... Aš legaliai gyvenime čia nedirbau, tai mokesčių kaip ir nesu apskritai jokių sumokėjus.
pasirasau po kiekvienu Tavo zodziu!!!
absurdas kazkoks. man tai kitu minciu i galva neateina, tik kad juos kazkas bando isdurt...
Toxic parašė:
pasirasau po kiekvienu Tavo zodziu!!!
absurdas kazkoks. man tai kitu minciu i galva neateina, tik kad juos kazkas bando …
Galų gale, kas ligoninė per institucija, kad reikalautų P60-tos, santuokos sudarymo įrodymų, kiek PRSI esi sumokėjęs ir t.t
Vienintelį kartą peteikiau santukos liūdijimo pažymėjimą + notaro tvirtintą vertimą, tada kai darėm vaikui metrikus.
Čia labai neaiški situacija.
Venera171 parašė:
pasiziurekit pacios![]()
Niekas nesako, jog netiki, kad tu negavai sąskaitos.
Tik sakom, kad Jus gražiai mausto ir nepaaiškina dėl ko Jūs ją gavot.
Venera171 parašė:
pasiziurekit pacios![]()
maciau anam forume..
na ka ten suprasi, seip tokiu bilu as galiu belekiek prispausdint.. o jus su kuo bendravot? kam skambinot aiskintis? konkreciai su ligonine aiskinotes?
.Pipiriukas. parašė:
Galų gale, kas ligoninė per institucija, kad reikalautų P60-tos, santuokos sudarymo įrodymų, kiek PRSI esi sumokėjęs ir t.t
visur juodu ant balto parasyta kad nescios moters prieziura Airijoje nemokama... o cia tai nezinau, kazkoks super isskirtinis ivykis. as tai zinau, kad pakelciau cia tokius vejus, jie man ant padekliuko atnestu paaiskinimus visus, kas su kuo is kur ir kaip
Toxic parašė:
maciau anam forume..
na ka ten suprasi, seip tokiu bilu as galiu belekiek prispausdint.. o jus su kuo b…
Nepulk taip baisiai, vargšės mamytės.
Jiems ir taip streso užtektinai įvarė.
Svarbu, kad išsisuko ir nereikės paklot tokių pinigų.
O čia jau aiškintis ar palikt kaip yra, kiekvieno asmeninis reikalas.
Toxic parašė:
visur juodu ant balto parasyta kad nescios moters prieziura Airijoje nemokama... o cia tai nezinau, kazkoks super isskirtinis ivykis. as tai zinau, kad pakelciau ci…
Aš irgi tikrai nepraleisčiau pro pirštus.
Bet ne visų anglų žinios pakankamos, kad savystovy išsiaiškint visus nuansus.
O po gimdymo manau visoms norisi tik ramybės užuot ėjus ir kėlus vėjus.
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai