Minimalistė parašė:
Jei atsidarymas ne per didelis tai suleis tikrai. Mano kaklelio atsidarymas kai atvaziau gimdyti antro buvo jau per didelis tai klausiau dėl nuskausminimo, sakė kit…
Ačiū!
Minimalistė parašė:
Jei atsidarymas ne per didelis tai suleis tikrai. Mano kaklelio atsidarymas kai atvaziau gimdyti antro buvo jau per didelis tai klausiau dėl nuskausminimo, sakė kit…
Ačiū!
Žaker parašė:
Buvau girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie Trakų gimdymo skyrių, tačiau susidūrusi daugiau niekada ten sugryžti manau neišdrysčiau... Esu nusprendusi gimdyti Kaune,…
Koks siaubas, maniau siais laikais taip nebuna. Kiek teko skaityti - tik sovietmeciu taip darydavo specialiai, kad atitikti visokius planus ir uzpildyti lovas. Nera zodziu...
Žaker parašė:
Buvau girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie Trakų gimdymo skyrių, tačiau susidūrusi daugiau niekada ten sugryžti manau neišdrysčiau... Esu nusprendusi gimdyti Kaune,…
Ponia gydytoja ne Malinauskiene buvo ? 🙈
Eglyte parašė:
Sveikos mamytėstylu čia forume, gal kuri žinote, koks užimtumas Trakuose? Kokia ten situacija dėl covido, ar daug šansų, kad vyras po gimdymo liktų kartu? :)…
Gimdžiau prieš 2,5 mėn, tai leido likt tik reikėjo testą pasidaryt kuris jam kainavo ir už nakvynę, maistą susimokėt tuo metu buvo kaip ir įkarštis karantino tai jei tada leido, manau dabar tikrai be problemų. Dėl užimtumo, tai abu gimdžiau Trakuose ir tiek pirma tiek antra kart tuo metu gimdžiau viena 😊
Beje už vieną naktį, covid testą normalų, pusryčius ir pietus apie 72 e gavosi.
Dar pudrino smegenis kad atsakymas tik po 2 parų ir anksčiau nei vyro nei manęs nepaleis, bet pasikeitė pamaina ir be problemų paleido 😊
Minimalistė parašė:
Gimdžiau prieš 2,5 mėn, tai leido likt tik reikėjo testą pasidaryt kuris jam kainavo ir už nakvynę, maistą susimokėt tuo metu buvo kaip ir įkarštis karantino tai je…
Na turbūt tas covid testas brangus bus, nes pagal jų kainyną palatos nėra brangios... o kaip šiaip, ar viskas patiko, kokie nusiskundimai?
Eglyte parašė:
Na turbūt tas covid testas brangus bus, nes pagal jų kainyną palatos nėra brangios... o kaip šiaip, ar viskas patiko, kokie nusiskundimai?![]()
Vyrui kainavo berods 25 e 🤔 palatą 35 ar tai 37 e, nebepamenu jau 😄
Šiaip viskas neblogai buvo, kažkokių nusiskundimų nėra, tik kad kirpo gal nelabai su reikalu 🤷♀️ kai pirmą gimdžiau sunkiau buvo.. Vaikas nevalgė, pieną traukė su nukirptu svirkstu, daug spaudimo labai dare, net iki ašarų, dėl to matyt ir neuzsibuvau ilgai antra kart (na viena iš priežasčių).
Maisto porcijos mazokos buvo.. Užkandžių nepasiėmem 🤦♀️
Tai patarimai iš mano pusės :
*liuks jei turėsit pientrauki ir buteliuką (nes jie tokiu dalyku neturi)
*visokių paluciu, naktinių duoda tikrai negaili, tai nebent dėl savęs
*turėt užkandžių, nes neleidžia išeit ir nupirkt (jei jau išėjai, tai atgal neįleidžia)
*būtinai su akusere aptarti ką leisite daryti gimdymo metu, o ko ne ❗ kai gimdžiau pirmą, tai prie 8 cm kirpo vandenis, buvo agonija. Per antrą prašiau, kad nelystu prie vandenų nebent patys nenubegs, o jie ir nenubėgo, todėl prie pilno atsivėrimo juos kirpo (žymiai lengviau istveriau skausmą).
Šįkart kirpo tarpviete, šito aptarusios nebuvom, bet stangu metu klausė ar sutinku (man buvo labai sunku, būčiau sutikus ir ties cezariu).
*pastebėjimas : jei norit nesiot iki termino, tai atsargiai ten, nes man 39 sav atvažiavus su nereguliariai sąrėmiais matyt padarė membranų atskyrimą, nes žaibiškai veikla uzsivede, tačiau apžiūra buvo žiauriai skausminga, net su krauju. Beje buvo 5 cm, manau taip ar taip ne už ilgo būciau gimdzius. Na, mano nuomone geriau biski anksčiau nei pernešioti ir skatinimas, tai nepykstu 😄
*vyrui šlepetės, jei nakvos, as pamiršau 🤦♀️😅
Akušerės tai irgi.. Kaip čia pasakius 🤔 prie sunkiausios dalies biski šaipėsi, buvo nemalonu.. Bet bendrai vertinu tikrai gerai, džiaugiausi, kad gimdžiau viena ir galėjau nemažai dėmesio gaut, laselines pastate pačios (girdėjau kai kur reik primint), rodė kaip kvėpuoti, būtų ir epidura nemokamai suleidusios (girdėjau kai kur reik savo turėt), bet neprireikė.
Gimdyma priėmė Valentina shamatovic ir dar viena akusere kurios vardo nepamenu 🤦♀️
Minimalistė parašė:
Vyrui kainavo berods 25 e 🤔 palatą 35 ar tai 37 e, nebepamenu jau 😄
Šiaip viskas neblogai buvo, kažkokių nusiskundimų nėra, tik kad kirpo gal nelabai …
Ačiū lb už išsamų paaiškinimą, sunku apsispręst, turbūt kiekvienoj ligoninėj yra savų pliusų ir minusų
Trakuose norėčiau vien dėl to kad čia tokio konvejerio manau nėra, kažkaip tikiuosi daugiau dėmesio nei pvz. Vilniuje...
Eglyte parašė:
Ačiū lb už išsamų paaiškinimą, sunku apsispręst, turbūt kiekvienoj ligoninėj yra savų pliusų ir minusųTrakuose norėčiau vien dėl to kad čia tokio konvejerio man…
Dėl konvejerio tai tikrai neteko girdėt, kad Trakuose taip būtų. Mažam mieste visada ramiau 😊 kas mane pačią patraukė Trakuose gimdyti, tai, kad jie kažkur prieš 5 metus atnaujino gimdykla 😊 ten net yra galimybė vonioj gimdyti, tik neteko girdėti kad realiai leido butent, vis užimta, arba per vėlu, arba tik per saremius 😄
Minimalistė parašė:
Dėl konvejerio tai tikrai neteko girdėt, kad Trakuose taip būtų. Mažam mieste visada ramiau 😊 kas mane pačią patraukė Trakuose gimdyti, tai, kad jie kažkur prieš 5 …
Nu jo, su tom voniom, kiek teko girdėti, daugumoj ligoninių tik pasigirti, kad turi, o panaudoti mažai šansų...
na kol kas linkstu link Trakų, jei gimdysiu ten, tai parašysiu ir savo patirtį
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai