vanesa9 parašė:
Oi kaip smagu, kad čia mūsų tiek vyresnių, o ne visos 20imtinės 😆🤭![]()
Na jūs jau laukiatės,o didžioji dauguma dar tik planuojančios🙂
vanesa9 parašė:
Oi kaip smagu, kad čia mūsų tiek vyresnių, o ne visos 20imtinės 😆🤭![]()
Na jūs jau laukiatės,o didžioji dauguma dar tik planuojančios🙂
Aš tai nelabai supratau prie ko čia tas amžius paminėtas.... koks skirtumas ar 20 ar 40. Šiais laikais ir 20 metes gali turėti bedu su pastojimu. Ir šiaip nebe tie laikai kad 18 gimdo ,dabar vis daugėja kad nuo 35 pradeda apie vaikus galvoti. Bet bendrai paemus visokio amžiaus atsiras moteru ir viskas su tuo okey
Blackblackmagic parašė:
Aš tai nelabai supratau prie ko čia tas amžius paminėtas.... koks skirtumas ar 20 ar 40. Šiais laikais ir 20 metes gali turėti bedu su pastojimu. Ir šiaip nebe tie …
Dėl to kad buvo nares pasakymas - man jau metai, man jau ne 20, o jai tik 38 🤷🏻♀️ uztat ;)
Saulėtekis parašė:
Man 37, vyrui 41 tuoj bus.
Iš pirmos santuokos abu turime vaikų.
41 susilaukiau pirmo vaiko
Blackblackmagic parašė:
Aš tai nelabai supratau prie ko čia tas amžius paminėtas.... koks skirtumas ar 20 ar 40. Šiais laikais ir 20 metes gali turėti bedu su pastojimu. Ir šiaip nebe tie …
Tai būtent, yra kur virš 30 šiek tiek ir sako, jog jau amžius
dėl to visada įdomu pasitikrinti ir parodyti, jog yra to amžiaus grupių, kurios dar susilaukia.
Gruodis24 parašė:
Tai būtent, yra kur virš 30 šiek tiek ir sako, jog jau amžiusdėl to visada įdomu pasitikrinti ir parodyti, jog yra to amžiaus grupių, kurios dar susilaukia.…
tai taip. Pvz mano noras buvo pirma vaika 24/25 pagimdyt aha 24 pastojau bet nesekmingai. Dukros susilaukiau 27. Dabar va galvojau ant 30 jau antra turesiu aha , vel nesekmingas pastojimas.... o vat giminei yra moteris 2 beveik jau suaugusius vaikus turi su vyru kitu gal 8 metus bande pasttot nieko o va kova gime dukryte . Mamai 42. Va tu ir suprask dabar. Visokiu situaciju buna
Šiai dienai jau tikrai normalu kai gimdo +-40
Pirmosios kai laukiaus, tai dauguma jauniklių buvom, iki 30
Niekas čia juk ir nesakė, kad jau per sena gimdyt, bet pati puikiai matau kokia savijauta buvo su pirmu vaiku ir dabar kaip jau ant nosies 40. Tikrai bus daug sunkiau viskas
Apsukos jau nebetos mano, kai reiks lakstyt iš paskos mažiuko 😆😆
Great Mother parašė:
Saulėtekis, man gruodį 38, ir tikrai manau mes dar laiko turime. Nenusiteik, kad bus per vėlu. Pora mėnesių ir manau bus viskas pas tave gerai ;) aš kraujuoju bet n…
Man vasarį 38🤣
Mano dukrai vasarį jau 18bus🙈
Puikiausioji parašė:
Man bus 41... ir ką man - nusišaut. Bet ginekologė sakė kiaušidės kaip trisdešimties 😅 mano viltis yra Beata, neprarasiu vilties iki pat 45 😝
Na jūs šaunuolė
Gruodis24 parašė:
41 susilaukiau pirmo vaiko![]()
Sveikinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai