2022.04.24 23:55 (prieš 4 m.)
special parašė:
Tai kokios cia privilegijos Vilniui ir Kaunui... tiesiog bus nenormalus konvejeris, viskas dar labiau medikalizuota, kai visi gimdymai eis per tas dvi- tris ligonin…
Visiškai pritariu, pati nenorėjau gimdyt didmiestyje tai Trakuose gimdžiau. Jau tada ėjo kalbos, kad ten tikrai didelis krūvis gimdykloj, o dabar kas bus, tai net baisu pagalvot. Kame didžiausia nesąmonė, kad Trakų gimdymo skyrių neseniai atnaujino už berods 1 mln eurų, o dabar uždaro nes tipo nesurinko 300 gimdymų per 2020 or 2021 metus. Nors prisimenu (negaliu pagrįsti tikra informacija, tad galiu klysti ), kad 2020 berods 400 - taji kudikeli buvo pagimde ir dovanų šeimai dar pati Rudeliene įteikė. Dar galvojau, kokia garbė, pati tuo metu laukiausi ir labai domėjausi Trakų gimdymo skyriumi. Tikrai labai nustebau išgirdusi šitą žinią, nes nors mano patirtys nebuvo labai fainos ir malonios, bet tai jautrus momentas kiekvienai moteriai, tiesiog džiaugiausi, kad tas dėmesys gimdymo metu man labiausiai buvo skiriamas, nes abu kartus gimdykloj viena buvau.