Raminta23 parašė:
man tai liepė gert pregnecare plius. tipo omega rugščių yra. O apie kalcį ji man nieko nesakė![]()
tai jei tu geri viatminus paildomai tai ten turbut ieena ir kalcis
todel ir nepaskyre paildomai gerti turbut
Raminta23 parašė:
man tai liepė gert pregnecare plius. tipo omega rugščių yra. O apie kalcį ji man nieko nesakė![]()
tai jei tu geri viatminus paildomai tai ten turbut ieena ir kalcis
todel ir nepaskyre paildomai gerti turbut
Karallaite parašė:
tai jei tu geri viatminus paildomai tai ten turbut ieena ir kalcistodel ir nepaskyre paildomai gerti turbut
![]()
bet kiek suprantu jūs nuo daug ankščiau jį geriat. man iš pradžių tik folį liepė gert, o tik 20 sav. vitaminus
dabar tiksliai nepamenu bet jei neklystu su pirma negeriau, nors ka cia begersi kai suzinau tik 12sav
tai iskart vitaminus paskyre. bet pamenu buvo sokas lankiaus pas kita daktare( nes i savo miesta buvo tolokai tada vazinet) del skausmu pilve paziurejo, jo sako blogai, reik skirt gydyma su vaikais bus beda kazi ar pastot galesi. o pasirodo jau buvau nescia
o dar vasara buvo galvoju saules smugi gavau kad taip vemiu, tai va dabar tam smugiui 2,3m
egvilija parašė:
dabar tiksliai nepamenu bet jei neklystu su pirma negeriau, nors ka cia begersi kai suzinau tik 12savtai iskart vitaminus paskyre. bet pamenu buvo sokas lankiau…
geras
o tai mmm nebuvo dingusios?
man jos nereguliarios budavo tai nesistebejau yra nera, (visad tris dienos pries sirgima zinau kad tuoj bus), ir siaip labai daug kartu turejau gimdos uzdegimu, dar ta daktorska prisakius nesamoniu nu ka zinau, drauge buvo testa palikus sakau pasidarysiu ziuriu negaliu patiket, nuvaziuoju pas ta pacia daktare parodau saka reik padryt krauja tyrima, sako nu nz nei roda nei neroda. kita diena nuvaziavau pas savo daktara sako as nz kas ten per daktare bet turejo paimt slapima jai jau ant kedes nemata 12sav nestumo
man su svetimom dakatrem nesiseka, uztat pas ta pati visad einu. dar viena nutikima turejau su vietine daktare gal 18m. labai skaudejo sona atvaziavo mama pasieme is mokyklos nuveze i priimamaji, ta apziurejo sako tai arba nescia arba menesines tuoj bus, po apziuros kraujavau labai ilgai, galop gavau talona pas daktara pas kuri db lankaus sako vaikei tau didelis uzdegimas israse vaistu per pora dienu praejo. po tokiu ivykiu turiu baime svetimiem gydytojam.
egvilija parašė:
man su svetimom dakatrem nesiseka, uztat pas ta pati visad einu. dar viena nutikima turejau su vietine daktare gal 18m. labai skaudejo sona atvaziavo mama pasieme i…
nu bet cia jau daktaru didelis aplaidumas, siaubas taip ir i kapus gali nuvaryt
ernesta170 parašė:
nu bet cia jau daktaru didelis aplaidumas, siaubas taip ir i kapus gali nuvaryt
sakau man toki baime, negaleciau eit pas kita. db mano daktaras atostogose o ji pavaduoj butent ta daktare nuo kurios mane purto, sako jei kas bus blogai ateis jos darbo laiku, sakau manau kad viskas bus gerai, tai laimej kad jo atostogos tik pora sav.
o tada ka zinojau kaip sakant jauna baisu ko klaust. bet po tokios apziuros tai nuejus kaip uzsivedu su klausimais, nors kartais nereik ne prasiziot pats daktaras paklaus ar tas aisku ar viskas gerai.
Norejau pasiteirauti Jusu nuomones apie ginekologus ir akuserius vyrus?
as pati pas vyra lankausi ir labai noreciau kad ir gimdyti tektu pas vyra, mano mama irgi 2 vaikus pas vyra gimde, kazkaip labiau pasitikiu, kartais man rodos kad moterys siek tiek atsainiau i viska ziuri... nors gal cia tik mano vienos nuomone...
Pasidalinkite savo mintimis ir patirtimi? ;)
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai