eglemiljak parašė:
Sveikos! Gal yra besilaukiančių mamyčių, kurias domintų vežimėlis? Mūsų TAKKO JUMPER DUO, panaudojom beveik 6 mėnesius
kodel parduodat
mes tai vis dar sita tanka trinam
tik pavasari ateinanti pardawinesiu
eglemiljak parašė:
Sveikos! Gal yra besilaukiančių mamyčių, kurias domintų vežimėlis? Mūsų TAKKO JUMPER DUO, panaudojom beveik 6 mėnesius
kodel parduodat
mes tai vis dar sita tanka trinam
Mildda parašė:
O su kraujo spaudimu viskas gerai? Man irgi nieztejo ir tinau, bet visai i nestumo gala ir kraujo rodmenys nebuvo l.prasti, todel ankstinti nieko nereikejo. Bet si…
mano spaudimas aplamai visad mazas, taip ir su pirmuoju buvo, ir jokio tynimo nera, slapimo tyrimai geri, kraujas geras, tik tas niezejimas, jauciu, kad su kepenim cia susije gali buti, ryt eisiu pas gyd, jau neramu man
Dovile__ parašė:
kodel parduodatmes tai vis dar sita tanka trinam
![]()
Mes gimėm Spalio 8 dieną, tai nuo gimimo iki dabar sėkmingai naudojom lopšius, tikrai labai patiko, bet nusipirkom naują didesnį automobilį ir išsirinkome kitokį sportinį vežimą, kurio anksčiau nepirkom, nes nebūtum sutalpinę į mažą mašiniuką
Taigi naudojomės tik lopšiais - sportinės dalys net neišpakuotos
Sveikutis,
Tas nusikasymas tai nesciuju cholestaze, reikia daryti kraujo tyrima, del kepenu fermentu.
Mes gimem 36 savaiciu, ir 2 dienu, vienas 2, 700 kg, kitas 2,800kg. Turejau kaklelio apsiuvima, nuo 20 savaites niekas netikejo, kad isnesiosiu iki 27 sav. O mes gulejom, gulejom ir isgulejom
murka123 parašė:
O mes vis dar bedanciai, kasdien jau tikru, bet kaip ner taip ner![]()
bus tu dantu
mum dygsta tai vajei vajei kaip sunkiai
murka123 parašė:
Tai kad jau sunku, bliauna naktim, as kasdien kaip mama - manjake tikrinu, o nieko nera.
maniskiai ir siauteja naktim,sunkiai lenda vienm iskart ir apacioj ir virsui tai nezino vaikas kur detis nepadeda ne tepaliukai
kaip maitinat savo aukselius,nes as abu iskart tai kosmaras vienas ziojas kitas saukia,kad ne jam saukstas,nesureguok tai jau kito ranka dubenely arba deda su rankute ir viskas arba ant manes arba ant zemes kiekvienas musu valgymas baigias pusiau maudynem nes isiterlioja abu iki ausu ir virtuves plovimu
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai