laimutte parašė:
Aciu visoms mamytems uz atsakymus, kaip matau didzioji dalis 38, 39 savaiciu gimdeTai labai gerai
As taip pat laukiu nesulaukiu savo angeliuku
![]()
ar vardus jau isrinkot?
laimutte parašė:
Aciu visoms mamytems uz atsakymus, kaip matau didzioji dalis 38, 39 savaiciu gimdeTai labai gerai
As taip pat laukiu nesulaukiu savo angeliuku
![]()
ar vardus jau isrinkot?
Dovile__ parašė:
taipnet neturek tokiu minciu isnesiosi ilgai
mane tai zinok nuo pat pastijimo kamavo visokios mintys kad anksciau laiko pagimdysiu...
Vat ir mane neapleidzia mintys, kad gims anksciau... O kaip taviskiai, ligoninej kuri laika turbut gulejot?
laimutte parašė:
Vat ir mane neapleidzia mintys, kad gims anksciau... O kaip taviskiai, ligoninej kuri laika turbut gulejot?![]()
menesi isgulejau su vaikais, ir dar pries gimdyma apie 2sav
Dovile__ parašė:
ar vardus jau isrinkot?![]()
Ne, nes nemato kas bus, tai kazkaip dar ir su vardais sunkiai sekas
Juk reikia dabar 4 variantus tureti
Du mergaitiskus, du berniukiskus ;)
laimutte parašė:
Ne, nes nemato kas bus, tai kazkaip dar ir su vardais sunkiai sekasJuk reikia dabar 4 variantus tureti
Du mergaitiskus, du berniukiskus ;)
aha, mes irgi turejom 4 variantus
varsketukas parašė:
kaip gerai kad mano nevaiksto ir neropoja pakolkas,nors razetes vietoj![]()
pala prades ropoti lipti nebebus vietoj
neringa1985 parašė:
pala prades ropoti lipti nebebus vietoj![]()
nu susitaikysiu su tuo iki kol prades
sveikos mamytes, iskilo klausimas, ar jums neniezejo padus, rankas, ypac nakti, nusikasau iki krauju, ir taip jau kokia sav labai niezti kojas ir rankas, pradziai galvojau, gal kokia pavasarine alergija, na nesciosioms galvoju gali buti, arba galvojau gal oda tempiasi, bet kuo daugiau pradejau dometis ir skaityti nete, pasirodo, kad nebejuokinga tas niezejimas, o tai rimta nesciuju cholestoze, ar kam taip buvo, pasidalinkite
ryt skubesiu pas gyd
ziedunee parašė:
sveikos mamytes, iskilo klausimas, ar jums neniezejo padus, rankas, ypac nakti, nusikasau iki krauju, ir taip jau kokia sav labai niezti kojas ir rankas, pradziai g…
O su kraujo spaudimu viskas gerai? Man irgi nieztejo ir tinau, bet visai i nestumo gala ir kraujo rodmenys nebuvo l.prasti, todel ankstinti nieko nereikejo. Bet siaip tai labai rimta. Prasyk daktares kad darytu kepenu fermentu tyrima, nes kai kuriom daktarem atrodo tai normalu
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai