kojinyte26 parašė:
o jai nori kazka slept,tai kam tada kazkur registruotis?![]()
o tai vadinasi dabar tureciau visiskai niekur nebesiregistruot iseit is visu forumu uzsidaryt ir nekist nosies i lauka?
kojinyte26 parašė:
o jai nori kazka slept,tai kam tada kazkur registruotis?![]()
o tai vadinasi dabar tureciau visiskai niekur nebesiregistruot iseit is visu forumu uzsidaryt ir nekist nosies i lauka?
Tomtoma parašė:
Labas rytas, galiu pasakyti kad tu visiskai nepamisusi palyginus su manim, nes as ji jau pries pora savaiciu isigijau![]()
nu geras
tai tada tu pamisesne uz mane
kaip fainai
o tai pasidalink su mumis parodyk man labai idomu
sirdute25 parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-vasario-men-mamytes
aciu aciu jau radau
Pradejau ziurineti po biski vezimelius, pasidomejau, kurie geresni, taciau kaip sese sake kad vezimas yra arba geras, arba grazus, todel uzsimaniau butent Teutonia Be You (jis geras ir grazus, bent jau man), naujas 3 daliu vezimelis kainuoja virs 4000lt, todel naujas per brangu...
Ir se tau kad nori, pasitaike devetas (nes nelabai tokio modeliuko devetu radau), tai pamaniau kad nera ko laukti, nes paskui kai bus laikas pirkti, nebebus ka...
Taigi, turiu jau savo brangenybei karieta ir esu begalo patenkinta juo, forumuose atsiliepimai apie juos irgi puikus, tik tiek kad sunkokas, bet man vos 5 laiptelius reikes nesioti, tai tas svoris buvo nelabai aktualu
tai va siunciu nuoroda https://www.google.lt/search?gs_rn=26&gs_ri=psy-ab&tok=jfUVPBWEXG7o69p8DX3Rxg&cp=13&gs_id=1e&xhr=t&q=teutonia+be+you&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.bGE&biw=1360&bih=643&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=lt&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ncA2UqjUHJO6hAfb74HgAg
SanT parašė:
LabasKaip laikotes? Pas mane jau ryskeja pilvas
siandien atsikelel,o mano brangusis ir sako,ziurek pas tave pilvas koks atsikises
man atrod…
Zinokit pas mane per savaitgali taip pat jis gerokai paryskejo
Siandien laukiu nesulaukiu kada leksiu pas gydytoja, paziuresiu kaip paaugusi mano krevete
Tomtoma parašė:
Pradejau ziurineti po biski vezimelius, pasidomejau, kurie geresni, taciau kaip sese sake kad vezimas yra arba geras, arba grazus, todel uzsimaniau butent Teutonia …
sakyk o jis odinis ar medziaginis? ir kokios spalvos pas tave? visai nieko zinok ir man sis vezimelis1 as ir ziuriu gero ir grazaus as linkusi prie emmalijungos kazkodel tik jis irgi sunkus, bet mes name gyvenam o masina didele tad problemu nematau visai eina kaip tankas nes ratai dideli... kiek uz vezima mokejot? jauciu kaip dziaugiesi
Tomtoma parašė:
Zinokit pas mane per savaitgali taip pat jis gerokai paryskejoSiandien laukiu nesulaukiu kada leksiu pas gydytoja, paziuresiu kaip paaugusi mano krevete :…
as tai kadangi kuda tai pas mane jau gan gerokai atsikises i prieki i dzinsus tai jau antra menesi nebeitilpau
o ir priaugau jau gerus 2 kg
tik va kazkaip nezinau nors skaiciau kad vaiku vystimasis yra skirtingas bet kazkaip pradejau bijot gal 14 savaiciu 7 cm kreveciukas tikrai per mazas? kaip uzknisa prisigalvoju visokiu nesamoniu paskiau suku galva
juoduke. parašė:
sakyk o jis odinis ar medziaginis? ir kokios spalvos pas tave? visai nieko zinok ir man sis vezimelis1 as ir ziuriu gero ir grazaus as linkusi prie emmalijungos kaz…
Kaip ziurinejomes nauja toki, tai ziurejom balta odini. NEREALUS!!!! O maniskis sviesiai pilkas, cia maniskio skelbimo nuoroda, tai tokia kaina ir mokejau www.skelbiu.lt/skelbimai/teutonia-be-you-16789192.html
Draugo sesuo turejo Emaljunga Nitro City, tai buvo taip pat labai juo patenkinta
Bet mano sirdis labiau linko prie Teutonios
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai