maziulika parašė:
Kokias pasirinkote krikstynu spalvas?jau noriu pradeti viska, bet del spalvu pasimeciau, galvoju gal balta ir metine
![]()
pas mus spalvos balta-rozine ir tema drugeliai.
maziulika parašė:
Kokias pasirinkote krikstynu spalvas?jau noriu pradeti viska, bet del spalvu pasimeciau, galvoju gal balta ir metine
![]()
pas mus spalvos balta-rozine ir tema drugeliai.
Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš prie jūsų
Planuojam vasara krikštynas, kolkas nei datos, nei kur nesugalvojom
žinau, tik, kad tai bus maža šeimos šventė: pasiruošimas-ceremonija-fotosesija ir vakarienė
Krikšto tėvelius jau turim, tik dabar pradėjau skaitinėt, kad kai kuriose bažnyčiose reikalauja, jog jie sutvirtinimo sakramentą būtų priėmę ir kad su jais į paskaitras reikia ateit, bet mūsų krikšto tėveliai užsienį ir man atrodo krikštatėvios neturi sutvirtinimo sakramento... :/ Ar tikrai jis būtinas?
Kokią bažnyčią Jūs renkatės? Beje, kaip manot ar galima susitarti, kad vaikutį krikštytų ne savaitgalį o darbo dieną?
Aš galvoju, kad spalviškai norėčiau baltų-melsvų-pilkų ar rusvų krikštynų
eimiki parašė:
Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš prie jūsųPlanuojam vasara krikštynas, kolkas nei datos, nei kur nesugalvojom
žinau, tik, kad tai bus maža šeimos šventė: pas…
As krikstijau 2014m lapkricio men drauges berniuka Lazdynu Sv. Bosko baznycioj, tai klause ar turiu sutvirtinimo sakramenta, nors ir neturiu, bet krikstyti leido
problema tik buvo su kriksto teciu, kadangi gyvena su drauge nesusituoke, tai i dokumentus ji irasyti atsisake, jis tiesiog dalyvavo kaip liudininkas ceremonijoje
Del paskaitu, tai ir mum pasake, kad bus, mes atejom sutarta valanda, tai ten kokiu 20min pasedejom, kunigas uzpilde dokumentus is karto israse kriksto liudijima (tik neatidave) ir paklausinejo mamos kodel krikstija, manes paklause ar zinau kokia mano kaip kriksgto mamos pareiga kriksto sunui, papsakojo kaip vyksta ceremonija ir viskas
RenB parašė:
Net neklause kunigas prieme sakeamentus ar ne, as pati pries n metu krikstyjau pusbroli tik Su pirma konunija, sutvirtinima gal po metu gavau![]()
I kokioj baznycioj planuojat krikstyt?
zveryne ir lazdynuose maciau, kad yra paskaiteles... kitur nezinau
Dulia parašė:
As krikstijau 2014m lapkricio men drauges berniuka Lazdynu Sv. Bosko baznycioj, tai klause ar turiu sutvirtinimo sakramenta, nors ir neturiu, bet krikstyti leido…
Musu kriksto tevai irgi gyvena nesusituoke...
Mes su vyru krikstyjome jo sesers dukra 2014m rugpjuti, jo sesuo viska suderino nors esam vede nuvyke i baznycia tik pasirasem uzrase vardus pavardes ir viskas asmens tapatybes dokumentu tik reikejo daugiau nieko neklause nei ar vede nei kazkokiu popieriu vedybiniu popieriu nereikejo
eimiki parašė:
I kokioj baznycioj planuojat krikstyt?zveryne ir lazdynuose maciau, kad yra paskaiteles... kitur nezinau
![]()
Priklauso nuo kunigo, manau
kai kurie neklausia, o kai kurie paklaus gal taip, kad galima kazkaip issisukti nuo tiesaus atsakymo ar nutyleti...
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai