papaya parašė:
Sveikos. ..as irgi siandiena buvau susitikime su savo mazyliu. ..maciau kaip plaka jo sirdute. ...sake viskas gerai. ..vaisius isitvirtines gerai. ..atitinka 7 sava…
Smagu girdeti, kad viskas gerai, sveikinimai
papaya parašė:
Sveikos. ..as irgi siandiena buvau susitikime su savo mazyliu. ..maciau kaip plaka jo sirdute. ...sake viskas gerai. ..vaisius isitvirtines gerai. ..atitinka 7 sava…
Smagu girdeti, kad viskas gerai, sveikinimai
mergyteoo99 parašė:
Beje, kaip manote - verta ar neverta lėkti apžiūrai pas ginekologę, siekiant įsitikinti, kad leliukas auga ir vystosi? Nes vistiek progresą turi matyti.. pirmą ir p…
Beabejo verta apsilankyti neuzilgo isitikinti kaip augat, drasiai gali lekt kitos savaites pabaigoj, as pirma ir paskutinikart buvau vasario 12d. ir gine sake atvaziuoti kovo pradzioj, tai jau 5oj ir keliausim
mergyteoo99 parašė:
Beje, kaip manote - verta ar neverta lėkti apžiūrai pas ginekologę, siekiant įsitikinti, kad leliukas auga ir vystosi? Nes vistiek progresą turi matyti.. pirmą ir p…
man kaip ir jums labai neramu, dar nemaciau plakancios sirdutes, todel lb noriu echo padaryti.
lauko_orchideja parašė:
Sveika, as irgi vakar buvau pas gydytoja, mums 6sav+5 dienos...o kaip tu matei spurdancia sirdute, jeigu lekiukas dar kaip dribsniukas?![]()
Labutis, na kaip sekasi ? Ar patiko toje klinikoje ? Kaip leliukas ? DAre echo ? papasakok
<3
Deniza parašė:
Merginos labas rytasman kas valanda norisi valgyti, po pietu valanda praeina ir vel noriu... Patarkit ka valgyti kad neissipusti paskui kaip begemotui ? Gal jog…
Man labai padėjo kukurūzų, kviečių, ryžių trapučiai. Jie nėra kaloringi, skaniai valgosi ir užkemša skrandį
mergyteoo99 parašė:
Labai nepergyvenkit, gal viskas taip turi būti. Praneškite, kaip seksis pas gydytojąman tai dar nešviečia gydytojo apžiūra. nes antrąkart eiti per anksti, nors …
As ir va turiu va kita vizita tik 13kovo, tada turi pasakyt analizu rezultatus... o iki echo dar laukt ir laukt...
kiekviena miela diane.galvoju kaip cia kas
Deniza parašė:
Merginos labas rytasman kas valanda norisi valgyti, po pietu valanda praeina ir vel noriu... Patarkit ka valgyti kad neissipusti paskui kaip begemotui ? Gal jog…
Labas rytas;) as tai ir danai labai valgau, bet po labai mazai.. valgau vaisius, jogurta, aviziniu dribsniu kosyte pusryciams, sriubyte, grikius su kokiom desrelem☺☺☺ po vakar dar 1kg nera, nzn kur cia man jie tirpsta...
antulyteingrida parašė:
Labas rytas;) as tai ir danai labai valgau, bet po labai mazai.. valgau vaisius, jogurta, aviziniu dribsniu kosyte pusryciams, sriubyte, grikius su kokiom desrelem…
aviziniu dripsniukose pasmane kiekviena ryta, labai gerai viduriams man
o kadangi mano skrandis taip streikuoja tai pas mane ir svoris mazeja ,bet ne y diena pokilograma
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai