Abra parašė:
Kas per spejimai? Placiau prasyciau![]()
Cia lyties spejimai tipo. Jei suputoja berniukas, jei ne- mergaite. Aisku anksti dar tokius dalykus daryti trbt, kai kai skaitai visokia info idomu buvo pazaist
Abra parašė:
Kas per spejimai? Placiau prasyciau![]()
Cia lyties spejimai tipo. Jei suputoja berniukas, jei ne- mergaite. Aisku anksti dar tokius dalykus daryti trbt, kai kai skaitai visokia info idomu buvo pazaist
effy parašė:
O jus i pirma vizita pas gine ejot vienos ar su vyru?
As eisiu viena. Vyra vesiuos kai aiskiai viskas matysis, kai bus idomu ziureti jam
Labas. As sian po gines. Mate tuscia puslyte. Pagal laika per mazas mazytis. Pagal td eina 6 savaite. Ovuliacija manau buvo kovo 16, labai ryskiai jauciau. Mm turejo but kovo 4. Ta diena benu testas parode ryskius || Ar gali buti taip kad dar nemato? Su pirmu tokiu dalyku nebuvo. Pas gine ejau nes labai pilva skauda kaip per mm. Liepe dvi savaites laukt ir vel ateit. Ir israse spascuprelio nes itempta gimda labai. Su pirmu visa nestuma teko spascupreli naudot. Isejus apsiverkiau. Mb ramina o man taip liudna.
Nu pasikartojau testa. Ryskus kaip nzn kas ;) jau ramiau
Nusipirkau magnio ir spaskuprelio. Irgi bandysiu gimdai padeti but ramesnei ;)
Nu seip keista jei puslyte yra o vaisaisu nemato. Gal tikrai permazai laiko, nesinervuok
Abu nestumus pas daktare eidavau viena, nes vyras dirba. O antraji ir gimdziau be jo
reise buvo
Jetus kaip ant zuvies traukia. Va dabar kaip koste koncervus kapoju ir kaifuoju
Vanety parašė:
Labas. As sian po gines. Mate tuscia puslyte. Pagal laika per mazas mazytis. Pagal td eina 6 savaite. Ovuliacija manau buvo kovo 16, labai ryskiai jauciau. Mm turej…
MMM turbut turejo buti balandzio 4
Tai dar per mazai savaiciu, kad tik puslyte ir pamate
Pamato mazdaug 6,5- 7 sav.
Mane tai akusere isvis balandzio 25 uzregistravo pas ginekologa, kad tada jau viskas aiskiai matytusi
Jolanta37 parašė:
MMM turbut turejo buti balandzio 4![]()
Tai dar per mazai savaiciu, kad tik puslyte ir pamatePamato mazdaug 6,5- 7 sa…
Tikiuosi kad taip ir yra kaip sakote. Tik neramina istisinis pilvo skausmas.
Vanety parašė:
Tikiuosi kad taip ir yra kaip sakote. Tik neramina istisinis pilvo skausmas.
Man tai irgi skaudejo, bet praeita savaite, tai daugiau gulejau ir buvo geriau, kai kojas sulenkus gulejau. Neskai istiesinejau tai dar daugiau tempe... Gal dirbat dabar daug fiziskai ar ilgai ant koju bunat?
Sveikos merginos. Mmm veluoja pora dienu o seip kaip laikrodukas pas mane. pagal skaiciuokles turetu buti kaip ir 5 savaite. Speniukai jautresni nei iprastai, pagausejusios isskyros, tempimas papilvej na kaip ir pries mm simptomai. Testai irgi vejus rodo vienas pavaiduokliavo o kiti nieko dziuginancio nerodo. Dariausi jau tris viena is ju benuka. Nebesuprantu dziaugtis ar verkti ar dar laukti kasko.
effy parašė:
O jus i pirma vizita pas gine ejot vienos ar su vyru?
Ejau 1.
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai