Airisė parašė:
Tikrai ne! Vilniuj irgi daug kas nedirba. As tris dienas ieskojau kas galetu 12 sav echo padaryt.![]()
Be northway kas dar priimineja?
Airisė parašė:
Tikrai ne! Vilniuj irgi daug kas nedirba. As tris dienas ieskojau kas galetu 12 sav echo padaryt.![]()
Agnė_LTU parašė:
Tai kaip suprantu Vilniuj visi dirba, o kituose miestuose nesivargina 🙈 nu ka, teks pasivezint iki Vilniaus 12sav 🙈
Oj, tikrai ne visos, mano poliklinikoje irgi niekas manęs nepriims 🤷
helmi parašė:
HSI klinika gal? Aš ten pirmą echo turėjau. Konsultacija + echo 80 eur.
helmi parašė:
Kai sužinosit duokit žinot, nes ir man vizitas numatytas, tai info labai aktuali ;)
Vat tame ir esme kad nenoriai. Tris kartus skambinausi. Pirma karta sake butinas ginekologo siuntimas ir registruotis reikua savaite pries. Antra karta sake neregistruojam. Tik po karantino. Trecia karta paskambinus bande sakyt kad neregistruoja, tai neiskenciau ir pasakiau kad ka man tada daryt, jeigu laikas echo jau bus praejes, nes akivaizdu, kad karantina tes o kitur nepriima. Tada turbut pagailo manes ir uzrase.
Daugiau niekur nepavyko man patekti Vilniuje. Bak butu priemes tik nipt tyrimui, kurio as dar nezinau ar reikia mums. Synlab irgi nipt butu padares.
Agnė_LTU parašė:
Nu meginsiu as dar biski palaukt, dar turiu kelias savaites iki 12sav,tai tikiuosi, kad dar prades dirbt ginekologai 😁
As 23d Panevezyje einu 12sav echo, tai dar neatsauke 🤞🤞🤞
Pucci parašė:
As 23d Panevezyje einu 12sav echo, tai dar neatsauke 🤞🤞🤞
O kur einate?
Ingridukaz parašė:
Sveikos, rekomenduokit kur Vilniuje uzsiraset privaciai 12 savaiciu echo?? Pasidalinkit, nes truputi panika jau, visur vizitus atsauke..
Renmeda klinika dar kol kas dirba. Bent jau čia patekau, apžiūrėjo. Kadangi genetikai atšaukė, tai ginekologė ir sprando raukslyte pamatavo,bet tokio išsamaus genetinio ne. Taciau čia ir nipt pasiėmiau. Jie čia daro ir kitus kraujo tyrimus, tai dar viską suspejau priduoti.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai