ReDi. parašė:
Na maniškė 3 mėn svėrė 5,6 kg ir 51 cm 😁 palyginus su kitų, tai coliukė 😆 kažkaip neypatingai svoris auga..per mėn priaugom 580 g 😒
Jungiamės prie jūsų☺️Maniškė 3 mėn 3,8kg ir 54cm..
ReDi. parašė:
Na maniškė 3 mėn svėrė 5,6 kg ir 51 cm 😁 palyginus su kitų, tai coliukė 😆 kažkaip neypatingai svoris auga..per mėn priaugom 580 g 😒
Erica1 parašė:
Iki vaiku atsiradimo aš irgi netikėjau, bet dabar🙈🙈 sakau, jei vudu burtai padės pvz vyresnelei nesirgti tai ok, darom😂😂
Suprantu, bet na sudėtys manęs neįtikina - cukrus su 1 tūkstantaja kažko
Selija parašė:
3,8 sveriat dabar? As atsiprašau, kad paklausiu, jeigu nenorite neatsakykite, o lokio svorio gimete? 🙂
saulegraza9 parašė:
Sveikos, kuo karpote nagus vaikams? Karpau kas dvi dienas, nes labai greitai atauga, bet vis apsidrasko, nors tikrai apžiūriu, kad nebūtų aštrių kampų, gal kažką tu…
Karpau ir as kas 2 dienas 🙈 manau, kad ir skuo karpytume augimo nesustabdysime.. 🙊
Lele111 parašė:
Karpau ir as kas 2 dienas 🙈 manau, kad ir skuo karpytume augimo nesustabdysime.. 🙊
Mano nebesidrasko, bet kažkada buvau su popierine dilde nudildžius po karpymo, tai drąsiau jaučiausi, nes visad įsirėždavo su nagučiais šalia akyčių. 🙈
Tejaa parašė:
Matytes, kas cia mums?😱 ant abieju zanduku ir kojyciu. Pastebejau pries pora savaiciu siek tiek, bet vis blogeja 🥺
Panašu į dermatita, mano vyresnėlei tokių atsiranda ir pranyksta, bet reikia nuolat ypač po maudynių, kuo greičiau ištepti su emoliantu. Mes naudojam bioderma atotoderm intensive baume, tai greit praeina su juo. Dbr kaip tik daugumoj vaistinių akcijos
saulegraza9 parašė:
Sveikos, kuo karpote nagus vaikams? Karpau kas dvi dienas, nes labai greitai atauga, bet vis apsidrasko, nors tikrai apžiūriu, kad nebūtų aštrių kampų, gal kažką tu…
Ir aš kas dvi. Bet labai stengiuosi iš vieno kirpimo puslankiu, kad nebūtų kampų
nekantruolė parašė:
Panašu į dermatita, mano vyresnėlei tokių atsiranda ir pranyksta, bet reikia nuolat ypač po maudynių, kuo greičiau ištepti su emoliantu. Mes naudojam bioderma atoto…
O gali buti kad jai niezti ? Nes maniskei tas pats ir ji pastoviai kisa rankas prie kaktos.
Katažyna95 parašė:
O gali buti kad jai niezti ? Nes maniskei tas pats ir ji pastoviai kisa rankas prie kaktos.
Gali būti, kad niežti, nes kai man pačiai būna tokios dėmės ant ranku, kai niežti. Šiaip tas biodermos emoliantas ir niežuli ramina, nes jis dermatitinei odai skirtas
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai