Laurut3 parašė:
As trumpom rankovem nei pirkau nei imiau. Vaikui tikrai per salta butu su trumpom rankovem. Juo
Jau saltoka palatuose?nes man 22jau salta ,jei namie:)o 23gerai:)))
Laurut3 parašė:
As trumpom rankovem nei pirkau nei imiau. Vaikui tikrai per salta butu su trumpom rankovem. Juo
FireFly parašė:
O tai kepurytes ir megztas dedat?
As tai paprastas medvilnines kepurytes turiu. Jau i lauka arba kazka silciau uzdesiu, bet siaip kai bodi uzvilksiu ta laukini tai ir kapisona kartu
Saulyte10 parašė:
Pasidalinkit gimdymo skatinimo būdais kaip greičiau paskatinti viską 🤣 nebegaliu jau net sapnuoju kad gimdau,bet kaip su pilvu taip su pilvu pabundu
Seksas
Pirmam nestume priimamajam gydytojas sake su vyru padirbet kad greiciau veikla prasidetu
na bet cia individualu arba mitas. Man tada po sekso paruosiamieji prasidejo ir kaklelis 4cm atsivere, bet vis tiek gimdziau tik po 16d
is tiesu manau gimdysim tada, kada vaikas nores
Irete parašė:
Seksas![]()
Pirmam nestume priimamajam gydytojas sake su vyru padirbet kad greiciau veikla pra…
Seksas atkrenta,vyras užsienį 🤣
EmyW parašė:
Norėjau paklausti, ar pirkote čiulptukus savo mažyliams? Dėjotės į ligoninę? Jei pirkote, tai kokius?![]()
Nusipirkusi turiu bibs, į ligoninę nesidėjau.
Saulyte10 parašė:
Pasidalinkit gimdymo skatinimo būdais kaip greičiau paskatinti viską 🤣 nebegaliu jau net sapnuoju kad gimdau,bet kaip su pilvu taip su pilvu pabundu
Niekas nepadeda 😂😂
9ocean9 parašė:
Zinokit net nzn kiek palatoj, bet visa diena sedint tikrai prisisildo. Siaip man aplamsi visad karsta buna, nu tsi as ir cia su maike sedziu su megstiniu man per karsta😄
EmyW parašė:
Norėjau paklausti, ar pirkote čiulptukus savo mažyliams? Dėjotės į ligoninę? Jei pirkote, tai kokius?![]()
Turiu nusipirkusi del visa pikta i ateiti, Nuk lyg. Bet nesidesiu i ligonine. Seip pirmagime taip ir neeme ciulptuko, o as jo pernelyg ir nekisau. Kelis kart daviau, neprieme ir nebedaviau😁 nors bandziau ir bibs ir kitokius, bet nepaejo😁 bet ir gerai, nereikejo atpratineti nuo jo😅
EmyW parašė:
Mano abu vaikai ime tik avent ciulptukus, kokiu tik nebandem.. ti ir dbr pirkau avent. Siaip visad pradedu naudot mazdaug 3men bet si kart isimeciau i ligonine del visa ko.
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai