Akviliuxe parašė:
Kaip prie jos prisijungti?![]()
Paieškokite forume prie uždarų grupių pagal metus ir mėnesį ir paprašykite prisijungti
Akviliuxe parašė:
Kaip prie jos prisijungti?![]()
Paieškokite forume prie uždarų grupių pagal metus ir mėnesį ir paprašykite prisijungti
Sveikos, bandau jungtis
Testų juostelės ryškiausios, buvau pas ginekologę, sakė 5sav., puslytė matosi, tačiau maža. Kitą vizitą paskyrė po dviejų savaičių...
BET, vakar ir šiandien vos vos rudai patepliojo, sakė gal dar tvirtinasi..
Taip pat užeina jog maudžia pilvą, daugiau/mažiau, sakė jog gali būti geras ar blogas ženklas, pasimatys po dviejų sav kai susitiksim, nes čia kaip ir atranka arba persileisiu arba viskas bus gerai.
Ar geriat progesteroną ir kokį? Ir ar galima savavališkai gerti?
Plius gal darytis pradėt hcg?
KĄ PATARTUMĖT IŠ SAVO PATIRTIES?
Gustee parašė:
Sveikos, bandau jungtisTestų juostelės ryškiausios, buvau pas ginekologę, sakė 5sav., puslytė matosi, tačiau maža. Kitą vizitą paskyrė po dviejų savaičių...
…
Man dvi dienas vos vos patepliojo prieš pirmą apsilankymą, tai gydytoja išrašė žvakučių naudojimui jei dar kart atsitiktų, ko, piu piu piu, neprireikė. Jei nedaug tepliojo, gal neskubėkit savavališkai hormonų vartoti ir jei matot, kad toliau vyksta, pabandykit pasiankstinti vizitą/nueiti privačiai.
Gustee parašė:
Sveikos, bandau jungtisTestų juostelės ryškiausios, buvau pas ginekologę, sakė 5sav., puslytė matosi, tačiau maža. Kitą vizitą paskyrė po dviejų savaičių...
…
Savavališkai jokių vaistų nereiketu gerti. Manau jei būti matė poreikį, butų išraše
Gustee parašė:
…
Pasidarykit hcg ir progestetonà iš kraujo ir bus matyti, ar reikia prašyti gydytojo papildomo prg, ar tiesiog "kuičiasi" žirniukas.
Hcg gerai buti po to pakartori po 48 h, matysis dinamika.
O prg ovuliu bijoti nereikia, padeda isitvirtinti papildomas prg, tik su gydytojo prieziura aisku ir jums ramiau butu.
klajojanti parašė:
Išsiunčiau pakvietimą![]()
Gal galite ir man išsiųsti pakvietimą?
IzzaLioneye parašė:
Man dvi dienas vos vos patepliojo prieš pirmą apsilankymą, tai gydytoja išrašė žvakučių naudojimui jei dar kart atsitiktų, ko, piu piu piu, neprireikė. Jei nedaug t…
Kai pasakiau jog stipriau/mažiau pamaudžia pilvą ar apačią, tai tiesiog dabar liepė tas dbi savaites išlaukt, bus kaip atranka.. bet labai neramina
Gustee parašė:
Kai pasakiau jog stipriau/mažiau pamaudžia pilvą ar apačią, tai tiesiog dabar liepė tas dbi savaites išlaukt, bus kaip atranka.. bet labai neramina
pasidarykit PRG, man buvo mažas, nusinešiau tyrimus, išrašė papildomai ir jau pradėjo kilti ☺️
Gustee parašė:
Na kai kurie gydytojai tokio poziurio...naturali atranka ir tiek ziniu...
As jusu vietoje pasidarycuau prg tyrima , kainuos iki 20€, ats gausit ta pacia diena ir zinosit situacija, kitaip prazilsit per tas 2 sav. Gal gausit ats, kad puikus pas jus prg ir pagaliau nurimsit.
Man irgi pirmas savaites ir maude ir keleta dienu rudai tepliojo, bet klinikoj sake, kad cia nieko blogo, o ir prg buvo aukstas. Bet kai zinai nebeoverthinkini ir neprisigalvoji, tai sakyciau investivija i ramybe tas tyrimas. O jei butu prg toks ant ribos, su tio paciu tyrimu visad galima privaciai daug greiciau nueiti ir tyrimo pagrindu jums gydytojas duos daug tikslesne konsultacija.
Lauryyt_ parašė:
pasidarykit PRG, man buvo mažas, nusinešiau tyrimus, išrašė papildomai ir jau pradėjo kilti ☺️
Reiks važiuoti rytoj pasidaryt prg ir hcg.. tikiuosi jog viskas bus gerai... per Kalėdas apturėjau persileidimą..
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai