viktorijabazariene parašė:
Ar yra katros jau davet vaistukus nuo pilvo putimo ar darot masažiukus?
Espumisan daviau, padėjo.
Espumisan daviau, padėjo.
Merginos, help! Šiandien maniškė visa diena normaliai nemiegojo. Gal pusvalandžiui užsnūsdavo ir toliau zyzia, alkio ženklus rodo ir nuo papo nenulipa. Matavau temperatūra - normali. Čia taip vyksta tie augimo šuoliai ar reikia sunerimti? Pas mus ilgakasė tokia, tai ryte gulint žindžiau ir pastebėjau, kad net paklode sušlapo nuo jos galvytes. Dabar irgi tas pats. Ar čia normalu??
Higuaina parašė:
Mamos, o ar kurios leliukui pabertas veidukas? Mūsiškei tokiais baltais spuogučiais išbertas veidukas trečia diena..Ir taip normaliai. Skaičiau, kad lyg ir normalu,…
Puiku klausima iskelet. Irgi pastebiu ant kaktytes.
SilvaSuarez parašė:
Jungiuosi ir aš į jau sulaukusiu gretas. Turėjome nuleisti vandenys šiandieną ryte, tačiau, vandenys nubėgo patys vakar vakare 18:30 , stacionare buvau nuo 17 dieno…
Sveikinimai! 😍 nuostabi gimtadienio dovana
Šakarmakar parašė:
Merginos, help! Šiandien maniškė visa diena normaliai nemiegojo. Gal pusvalandžiui užsnūsdavo ir toliau zyzia, alkio ženklus rodo ir nuo papo nenulipa. Matavau temp…
Lyg apie pirmą savaitę ir būna augimo šuolis. O ant krūties nemiega?
AsSaSG parašė:
Puiku klausima iskelet. Irgi pastebiu ant kaktytes.
Žįsti-sunkus darbas, todėl prakaitavimas normalu😀
SilvaSuarez parašė:
Jungiuosi ir aš į jau sulaukusiu gretas. Turėjome nuleisti vandenys šiandieną ryte, tačiau, vandenys nubėgo patys vakar vakare 18:30 , stacionare buvau nuo 17 dieno…
Sveikinimai!!! 🥰
Sveikinimai sulaukus mažylių ❤️❤️❤️
O mūsų noras lėkti namo, susitikti visai šeimai dužo į smulkias šukias...Gelta..kaip ir atrodė nieko baisaus.. rodikliai labai aukšti, vaikutis inkubatoriuje po lempomis.. pakartojo tyrimus, rodikliai dar aukštesni
vaikelio neleidžiama nei trumpam išimti iš inkubatoriaus
daug ašaryčių, valgyti nesiseka, pieno vos pritraukiu, tenka mišinuką imt į pagalbą... Laukiam vidurnakčio..kartos tyrimus..jei negerėja kels į klinikas kraujo perpilimui. Stengiuosi laikytis stipriai ir labai labai tikiuosi, kad viskas pradės eiti geryn
Mes pirkom Infacol ir Espumisan. Nepiknaudžiaujam, stengiamės masazuoti pilvuką, mankšteles su kojytėm daryti. Bet siaip Infacol efektyvesnis man pasirodė.
KristeSaule parašė:
Sveikinimai sulaukus mažylių ❤️❤️❤️
Stiprybes jums, o mazyliui sveikatos ❤️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai