Gintarė But parašė:
Aš darbe dar nepasakiau ... Norėjau po genetikės vizito pasakyt, bet kadangi prisca tyrimas rodo didelę tikimybę dauno sindromo, tai dabar noriu sulaukti vaisiaus v…
Ir aš laukiu vvt o kada jums bus atsakymas?
Gintarė But parašė:
Aš darbe dar nepasakiau ... Norėjau po genetikės vizito pasakyt, bet kadangi prisca tyrimas rodo didelę tikimybę dauno sindromo, tai dabar noriu sulaukti vaisiaus v…
Siulyte parašė:
Šiandien irgi buvau pasimatyme, viskas lyg ir gerai 🙂 tik lsbsi jsu ilgai rriks laukti kito vizito.. tik spslio 28 d. 🙈 keista, pas mus pirmi du buvo nesivystantys,…
Jo laukimas uzknisa ... man dar 4 sav laukti :/
o siaip tai geriau jau nueikit tada privaciai tegul jus paziuri, nes nemanau, kad norit priimamajam ilgai sedeti o ir siaip siauteja gripas butu geriau vengti tokiu vietu.
Edit@ parašė:
Va kas daretes vvt kaip jaučiatės, nes man lb maudžia pilvą ir nugara paskausta, vaziavau į priimamąjį nes iki to tikrai nieko panasau nebuvo, liepė guleti lovoj ir…
Prieš 2metus ,kai dariausi VVT aš irgi jaučiau pilvo apačioj tempimą, pradžioj net ėjau lėtai atsargiai kaip meškutė 😁 Bet dabar pagalvoju ,gal taip buvo dėl to,kad imant VVT buvau įsitempusi,sulaikiusi kvapą. Nes pvz užvakar irgi buvau nusiteikusi,kad jausiu tempimą ir teks atidėti visus tą dieną suplanuotus susitikimus. Bet... gydytojas su sesele tyrimo metu liepė nepamiršt kvėpuot( tai kvėpavau intensyviai 🤣), net duriant nejutau jokio skausmo. Po VVT taip puikiai jaučiausi,kaip net nesitikėjau 🤷- visur dalyvavau,kur tądien reikėjo.
Edit@ parašė:
Atsakymas būna lygiai po savaitės. Pvz man VVT darė 17d, atsakymas 24d
Saulėlydis parašė:
Prieš 2metus ,kai dariausi VVT aš irgi jaučiau pilvo apačioj tempimą, pradžioj net ėjau lėtai atsargiai kaip meškutė 😁 Bet dabar pagalvoju ,gal taip buvo dėl to,kad…
Tai aš tikrai buvau įsitempus nes kažkaip lb bijojau to tyrimo, smagu kad viskas gerai, nes aš tai db lovos režimą gavau.
Edit@ parašė:
Tai aš tikrai buvau įsitempus nes kažkaip lb bijojau to tyrimo, smagu kad viskas gerai, nes aš tai db lovos režimą gavau.
Kada darė VVT? Per parą turėtų nemalonūs pojūčiai praeiti. Pagulėkit, pailsėkit. Jums nesakė,kad esant stipresniems maudenimams išgerti paracetamolio? Ir lape taip buvo parašyta. Ar gėrėt?
Edit@ parašė:
Mano dar neigiama kraujo grupe, tai dar teko eiti papildomai vaistus į raumenį susileisti gal dėl to dar paveikė kažkaip🫣
Mano taip pat neigiama, bet man dar vėliau reikia imunoglobulino, kažkaip anksti jums leido jį🤔 šiaip jokio poveikio po jo nebūna
N_I_D_A parašė:
Mano taip pat neigiama, bet man dar vėliau reikia imunoglobulino, kažkaip anksti jums leido jį🤔 šiaip jokio poveikio po jo nebūna
Leido dėl VVT tyrimo. Taip parašyta,kad jei neigiama kraujo grupė, turi suleisti vaistus
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai