Kunarckrs parašė:
Man 24sav + 3 dienos, pradejo darytis toks kietas pilvas , antras nestumas su pirmu nera buve , ar yra kuri susidurusi?
Siaip ne per daznas kietejimas yra normalu, magni reikia gerti🙂
Kunarckrs parašė:
Man 24sav + 3 dienos, pradejo darytis toks kietas pilvas , antras nestumas su pirmu nera buve , ar yra kuri susidurusi?
Siaip ne per daznas kietejimas yra normalu, magni reikia gerti🙂
9920916 parašė:
Priežasčių dėl ko gali kietėti gali būti kelios verčiau pasitikrinkite man nuo 18 sav kietiejo ir sužinojau kad spazmuoja gimda trumpeja kaklelis
Sveiki, gal galit pasidalint ką jums darė kad išvengt tų kietėjimų? Man nuo 20sav taip pat labai spazmuoja, tai tik magni išrašė :/
Laura0612 parašė:
Sveiki, gal galit pasidalint ką jums darė kad išvengt tų kietėjimų? Man nuo 20sav taip pat labai spazmuoja, tai tik magni išrašė :/
Magnis, poilsis ir spascupreel tabletės
aukštoji mokykla parašė:
Sveiki, trūksta labai mažai atsakymų, todėl kreipiuosi su prašymu užpildyti šią apklausą, kuri yra anoniminė ir užtruks iki 7 min. Dėkoju iš karto!
jusu sita apklausa niekinga
Laura0612 parašė:
Na man del trumpejancio kaklelio prie visko ką vartoju liepė toliau vartoti progesteroną
Lindi parašė:
Gal galit pasidalinti kokie Jums atrodo geriausi ir patogiausi rubeliai tom 3 dienom ligoninei?
Man asmeniškai patogiausia bodžiukai (smėlinukai) ir šliaužtinukai. Patys patogiausi šliaužtinukai su užtrauktukais, pvz., lindex ir next jų turi, su pirmagimiu buvo labai patogu ir greita pakeisti sauskelnes ir šiaip perrengti. Tie visi siaustinukai, kur be klynuko, tai man asmeniškai labai nepatogu, nes sukyla viskas nugaroj ir taisyti vis reikia. O vien šliaužtinukas be bodžio, man asmeniškai, atrodo perdaug plonai
4mama parašė:
Aš pasiruošiau, vilnos kojinytės, kepuryrę, bodžiuką- siaustinuką (patogiau nei paprasti bodžiukai kol mažutis visai), ir kombinzoniuką.
Kai kalbu apie bodžiukus tokius ir turiu galvoje, susegamus, nes per galvą maunami tokiem mažiukams visiška nesąmonė🫣
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai