Lindi parašė:
o ne per anksti itarti 11+6 sav , kad gali buti berniukas ?![]()
galvoju gal gine suklydo![]()
Man mergaitę nustatė 11-tą savaitę ir niekas nepasikeitė iki galo. Berniukus lengviau nustato.
Lindi parašė:
o ne per anksti itarti 11+6 sav , kad gali buti berniukas ?![]()
galvoju gal gine suklydo![]()
Man mergaitę nustatė 11-tą savaitę ir niekas nepasikeitė iki galo. Berniukus lengviau nustato.
Lindi parašė:
Sveiki o kodel taip velai?![]()
juk skanas 11-13+6 o pas jus raso, kad 15 sav
Turėjo daryti praeitą savaitę, tačiau aš išvykusi buvau. Tai nukėlėm savaitę vėliau. Man dar tik eina 15savaitė.
Fanta2 parašė:
Turėjo daryti praeitą savaitę, tačiau aš išvykusi buvau. Tai nukėlėm savaitę vėliau. Man dar tik eina 15savaitė.![]()
Tačiau jau kaklo raukšlės matavimas bus nebetikslus, bent mano ginekologė minėjo, kad vėliau jau nėra prasmės jo bematuoti tik iki 13+6
Lindi parašė:
beja gal zinot kodel
cia keistai
Man TD irgi neteisingai rodo. Teisingai rodo programėlė kurioje sekiau menstruacijų ciklą. TD rodo savaite daugiau kažkodėl.
Lindi parašė:
beja gal zinot kodel
cia keistai
TD rodo einamaja savaitę, tai yra ne kad 13 savaičių jau yra, bet, kad trylikta savaitė eina 🙂
saldutea parašė:
TD rodo einamaja savaitę, tai yra ne kad 13 savaičių jau yra, bet, kad trylikta savaitė eina 🙂
Taip, jei jums 12+4 tarkim, tai ir rodo 13sav
Fanta2 parašė:
Sveiki. Aš šiandien po pagrindinio skano. Ir gydytoja pamatė jog bus berniukas. Tačiau norėčiau sužinoti, gal kam buvę jog irgi matė berniuką, bet gimė mergaitė? Ne…
Man lygiai 12sav ginekologe pasake kad 99% berniukas, Nipt patvirtino veliau🙂
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai