Safari parašė:
kaip ir kritimas, bet teoriskai galima gal kilti, arba laikytis ir nekristi labiauo cia pirmas grafikelis jusu?
![]()
Aha, pirmas, taip noretusi kad butu ir paskutinis
Safari parašė:
kaip ir kritimas, bet teoriskai galima gal kilti, arba laikytis ir nekristi labiauo cia pirmas grafikelis jusu?
![]()
Aha, pirmas, taip noretusi kad butu ir paskutinis
Sveikos merginos,
Štai ir mano pirmasis grafikėlis: tevu-darzelis.lt/rk59864@130915ebe67
Savo dienelių nelaukiu spalio 12 d. taigi jungiuosi į jūsų būrį.
Kaip manote ar TD teisingai nustatė didžiąją O dieną?
Kadangi kurį laiką TD rodė anouvuliacinį ciklą, tai dar duomenis suvedžiau ir į fertilityfriend, tai pagal jį O buvo 13CD. Kaip manote jūs?
Felicida parašė:
Sveikos merginos,![]()
as ir sakyciau , kad 13-14 dienomis
o testukai ot visi buvo ryskus tom trim dienom?
Safari parašė:
as ir sakyciau , kad 13-14 dienomiso testukai ot visi buvo ryskus tom trim dienom?
![]()
OT matyt buvo labai jautrūs. Teigiamą žymėjau tik tada kai iki 5 min. T juosta būdavo ryškesnė nei C. Vaiduoklį žymėjau kai jos buvo vienodo intensyvumo. O neigiamas kai iki penkių minučių T nepasiegdavo C intensyvumo.
realiai po 10 min. visi testai būtų buvę teigiami.
ištikro labai sunku buvo vertinti.
Kristut parašė:
Sveika prisijungusi Felicida. Manirgi panasiau i 13 CD. Tai gal nuemus trikdzius ir breztu 13 CD![]()
Bandžiau nuimti trigdžius, grafikas nesikeičia. Bandžiau ištrinti tų dienų duomenis išvis, va tada sako kad O buvo 13 CD.
Bet BT tai matuota, nors ir su trigžiais.
Buvau ištrynus ir visus OT rezultatus, bet tai įtakos O dienai nepadarė.
Na, bet kokiu atveju ND turėjo tikti ir tai O ir tai O, taigi laukiam gal pradės vaiduokliautis
Tik norisi išmokti teisingai interpretuoti duomenis
Kristut parašė:
Svarbiausia, kad ND netrukstaLinkiu, kad butu sekmingas ciklas, bet patarsiu nestumo testa trauktis anksciausiai 12 DPO.
![]()
Dėkoju už linkėjimus ir patarimus
Felicida parašė:
Dėkoju už linkėjimus ir patarimus![]()
Prasom
pati esu dariusis NT nuo 9 DPO, tai galiu pasakyt tik vaiduokliu medziojimas ir nervu gadinimas. Pradedi matyt ko nera. O kai buvo nestumas, tai 12 DPO jau rode riebu vaiduokli.
Zinoma, cia ne taisykle
Kristut parašė:
Prasompati esu dariusis NT nuo 9 DPO, tai galiu pasakyt tik vaiduokliu medziojimas ir nervu gadinimas. Pradedi matyt ko nera. O kai buvo nestumas, tai 12 DPO ja…
Su NT gadinimu irgi esu jau susipažinusi
dabar jau kaupiu kantrybę, kurios kartais taip trūksta
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai