Kreta parašė:
uzdes lipduka ant lopsio ir remo. einant pro patikra vezuka reikes sulankstyti,kad pralystu pro skaneri![]()
A va kaip :)) ačiū
Kreta parašė:
uzdes lipduka ant lopsio ir remo. einant pro patikra vezuka reikes sulankstyti,kad pralystu pro skaneri![]()
A va kaip :)) ačiū
sssandriux parašė:
Gal kam teko susidurti su skatinimu? Gal galit papasakoti kaip viskas vyksta cia UK?![]()
man idomu kaip ir kada paskiria laika kada atvykti i ligonine nes man penktad pas gp o pirmad sueina 12 dienu pernesiojimas
sssandriux parašė:
Gal kam teko susidurti su skatinimu? Gal galit papasakoti kaip viskas vyksta cia UK?![]()
Man skatino. Atvažiavau su 5 cm prasivėrimu užtat negalėjo dėti tos tabletės ir skatino su lašeline. Tai visus sąrėmius turėjau gulėti lovoje. Man viskas truko 8 val. Stumpti leido tik 2 val kadangi leido skatinamuosius dėl rizikos kad vaiko širdis gali stoti naudojo vakuma. Bet manau kiekvienoj ligoninei vis kitaip.
kristelaura parašė:
man idomu kaip ir kada paskiria laika kada atvykti i ligonine nes man penktad pas gp o pirmad sueina 12 dienu pernesiojimas
Man ir idomu kaip jie laika paskiria.Mums +5 dienos bet taip rodos kad teks skatinti nors taip nenoriu...
kristelaura parašė:
Mano terminas 22d sio menesio, midwife liepe uzsiregitruot ta diena pas ja ilgesniam vizitui, jeigu iki to laiko nepagimdysiu, nori daryti sweep'a. Taip pat gavau laiska is ligonines, kad atvykt 23d, susitikimas su konsultantu, gal su juo tariesi del skatinimo ligoninej, tiksliai nezinau. As esu is Kings lynno, gal kituose miestuose kitaip
sssandriux parašė:
Ooooj, teko
Aš atvažiavau tik nubėgus vandenims, nes yr streptokokas. Buvo atsidaręs 1cm. Dėjo tabletę. Po 6 berods valandų patikrino, 2cm. Per tą laiką davė 2 paracetamolio tabletes. Tada pajungė drip'ą - lašino vaistus, kad skatintų. Laikė lovoj su visais prijungtais laidais. Į wc irgi eiti su tom pačiom lašinėm. Nuskausminamieji - dujos, vėliau suleido kažko į koją, bet šis tik dvi valandas teveikė. Po tų dviejų valandų kai jau nedaug trūko kad sąmonė pradėtų temti, maldavau epidūro. Iš anksto nerekomendavo, sakė bent 3cm kad būtų atsivėrę. Nežinau kiek buvo, kai jį gavau, bet jau buvo peržengtas mano skausmo slenkstis. Po kiek laiko vėl patikrino, ir pasakė kad po valandos pradėsiu stumti. Trukau 40min, be jokių vakuumų. Buvau prisigąsdinus, kad nejausiu nieko po epidūro, bet jausmas buvo toks, kad kas kalentųsi apačioj. Toks spaudimas. Dabar prisiminus visai fun. Tik ne tie sąrėmiai iki epidūro
sssandriux parašė:
Man skatino. Atvaziavau i ligonine paskirtu laiku be jokiu gimdymo pozymiu. Tukrino vaiko sirdutes darba ir judesius. Uz valandas idejo toki sniureli nezinau kaip kitaip ji pavadinti. Neuzilgo prasidejo gana stiprus saremiai, tas buvo 6 pm gal kokia 4 am nubegi vandenys, 6 am isveze i gimdykla su 4cm ataiverusiu kakleliu, ten dar kentejau saremius kol kaklelis atsivere 8cm, perveze i didesne palata, prasidejus stumimo procesui pajunge laseline kad sutrumpetu laikas tarp saremiu. Stumti pradejau apie 11am ir 12 pm pamate kad nelabai kas vyksta pakviete gydytoja nes buvo tik akusere, na ir kitu smulkmenu nerasysiu, 12.24 pm musu mazyle isvydo pasauli
va toks mano skatinimas ir gimdymi eiga. Nieko baisaus tik zinojimas kad vat siandien jau bus skausmai tai labiausiai neramina
Joringė parašė:
Ooooj, tekoAš atvažiavau tik nubėgus vandenims, nes yr streptokokas. Buvo atsidaręs 1cm. Dėjo tabletę. Po 6 berods valandų patikrino, 2cm. Per tą laiką davė 2 p…
Mane tie vakumai labai ir neramina...Sendien dare sweepa bet jokiu ze nklu nera
esam 5d.po termino idomu kaip jie planuojasi jei niekas nevyksta iki 14d
pernesiojimo.Ar nustato kokia diena atvykti i ligonine ar kaip? Esu jau ir psichologiskai ir fiziskai pavargusi...dar tikiuos kad nereikes skatinti
sssandriux parašė:
Mane tie vakumai labai ir neramina...Sendien dare sweepa bet jokiu ze nklu neraesam 5d.po termino idomu kaip jie planuojasi jei niekas nevyksta iki 14d
man sweepą darė šeštadienį, sakė nepavyko, kaklelis visai uždaras. sekmadienį naktį (į pirmadienį) vandenys nubėgo. suveikė arba sweepas arba šokinėjimas ant kamuolio. jei nebūt nubėgę vandenys, antradienį turėjo ateit mw ir padaryt kitą sweepą ir paskirt datą atvykt gimdyt. aš vėlavau 5 dienas
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai