nikole_ parašė:
Sveiki, ar gerete aspirina, kai lauketes dvyniu? Man gydytoja israse profilaktiskai 150mg iki pat nestumo galo, nors neturiu rizikos veiksniu del preeklampsijos. Be…
Gydytoja paskyrė gerti nuo 12 savaites.
nikole_ parašė:
Sveiki, ar gerete aspirina, kai lauketes dvyniu? Man gydytoja israse profilaktiskai 150mg iki pat nestumo galo, nors neturiu rizikos veiksniu del preeklampsijos. Be…
Gydytoja paskyrė gerti nuo 12 savaites.
nikole_ parašė:
Aš gėriau iki 36 savaitės po 150mg, kažkur 35 savaitę pradėjo kilti spaudimas, diagnozuota hipertenzija, dabar geriu dopegyt kad tą spaudimą sukontroliuoti ir tikrinuosi ar neatsirado baltymo šlapime. Gydytoja sako jei ne aspirinas būtų prasidėję ankščiau, kas ten žino, jokių rizikos veisknių apart daugiavasio nėštumo neturėjau. Nebedaug beliko, 31 dieną paskirta cezario operacija.
Sveikos. Parduodu dvynukų urmus 44 dydžio ir 56 🙂 Yra ir mergaitiškų ir berniukiškų rubelių, kadangi pas mus dvynukų porelė. Tiks naujagimiams.
https://www.vinted.lt/items/3374286671-urmas-naujagimiui-44d
https://www.vinted.lt/items/3374335448-urmas-56-62-dydziai
mazh parašė:
Aš gėriau iki 36 savaitės po 150mg, kažkur 35 savaitę pradėjo kilti spaudimas, diagnozuota hipertenzija, dabar geriu dopegyt kad tą spaudimą sukontroliuoti ir tikri…
Dekui labai už pasisakymus 💕 perskaičius info lapelį, kad laukiantis negalima gerti kažkaip sunerimau, bet matyt su dvynukais tokia įprasta prevencinė praktika
Burbuliukeeeee parašė:
Ar esate kuri kraujavusi nestumo metu? Ar viskas buvo gerai?
Tikrai gali but ir nieko blogo, bet pasirodyt gydytojams privaloma dabar!! Ypac mums su dvynukais
Burbuliukeeeee parašė:
Ar esate kuri kraujavusi nestumo metu? Ar viskas buvo gerai?
Taip. Jau porą kartų kraujavau po keletą dienų. Taip ir neaišku dėl kokių priežasčių. Galbūt dėl žemai esančios placentos. Siūlau pasirodyti gydytojams, priežasčių gali būti daug.
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai