Greta_aa parašė:
Vat ir as kazkaip nepaklausiau del tos gulejimo pozos😁 bet, kad gimdos forma pas mane kitokia, tai niekad negirdejau ir nekomentavo, o tiesiog pasake, nekelk koju o…
Reikes ir man taip daryti👍😀
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnįGreta_aa parašė:
Vat ir as kazkaip nepaklausiau del tos gulejimo pozos😁 bet, kad gimdos forma pas mane kitokia, tai niekad negirdejau ir nekomentavo, o tiesiog pasake, nekelk koju o…
Reikes ir man taip daryti👍😀
Greta_aa parašė:
Galbut retroversine, pas mane tokia. Tai domejausi kad poza suniuku gerai. Man taip pat maziau isbega, jei suniuku ir atsigulu ant pilvo
Frezija parašė:
Na pagaliau po 2 metu bandymo pastoti, pakliuvau pas normalia gydytoja, kuri imasi veiksmu ;) per apziura net ant kaklelio pamate endometriozes zidinuka, ko ankscia…
O apart tepliojimo kokie daugiau jums simptomai yra?
jub3 parašė:
O apart tepliojimo kokie daugiau jums simptomai yra?
visiskai jokiu, menesines kas 28 dienas, kraujavimas ne gausus,apie 2-3 dienas, lengvas toks. Pirma men diena taip pat nelabai skausminga, kartais isgerdavau ibuprofeno, kartais nereikedavo gerti. Ai turbut ka dar galima priskirti prie endo, pilvo putimas, tokios atrodo kaip skrandyje susidariusios dujos, kurios iseina atsiriaugejant. Bet nesu tikra ar man tai nuo endo, bet skaiciau kad daug kam taip buna. Todel niekas ir negalvodavo kad tai endo man
Frezija parašė:
visiskai jokiu, menesines kas 28 dienas, kraujavimas ne gausus,apie 2-3 dienas, lengvas toks. Pirma men diena taip pat nelabai skausminga, kartais isgerdavau ibupro…
Gal jus ir neturit tos endo... O pastoti intensyviai bandot visus 2 metus?
jub3 parašė:
Gal jus ir neturit tos endo... O pastoti intensyviai bandot visus 2 metus?
Gal ir neturiu, po lp suzinosiu, bet kad gydytoja mate ant kaklelio zidinuka plika akim. Arba pati pradzia jos, nes sunerimau kai sios menesines pirma karta gyvenime buvo tokios skausmingos, kad net apsivemiau, ir po ov pradejau kraujuoti. Taip bandome pastoti, bet ir su vyro sperma problemos, buvo pagereje iki normospermijos, paskui vel pablogejo, na po truputi vis ruosiames psichologiskai ivf.
Frezija parašė:
Gal ir neturiu, po lp suzinosiu, bet kad gydytoja mate ant kaklelio zidinuka plika akim. Arba pati pradzia jos, nes sunerimau kai sios menesines pirma karta gyvenim…
Aciu dalinates. Taip, suzinosit tikslei po Lp. Man taip pat mm buvo pakenciamos, tik pastoti negalejau ilgai. Ir labai nugaros apacia lauzdavo... negaledavau pasisukti.
jub3 parašė:
Aciu dalinates. Taip, suzinosit tikslei po Lp. Man taip pat mm buvo pakenciamos, tik pastoti negalejau ilgai. Ir labai nugaros apacia lauzdavo... negaledavau pasisu…
O jums kokia stadija nustate? Ar dabar vel planuojate gal ?
Frezija parašė:
O jums kokia stadija nustate? Ar dabar vel planuojate gal ?![]()
Planuoju dar, kaip bus taip bus
Man IV nustate, isplitusi ant abieju kiausidziu bjaurybe
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai