jub3 parašė:
Priklauso kaip isoperavo ir kiek, kur liga isplitusi buvo. Viskas individualiai. Man 6 men. save po operacijos
Frezija parašė:
O kokius jums papildus skyre idomu![]()
Žiogas parašė:
O čia geras 🙏 man taip nesake ...mano vasari dare LP ir sake per 6men...pastoti naturaliai jei ne tada sius i vaisingumo centra ...net nežinojua kad po LP praejus 8…
Jo tikrai, manau kiekvienam individualiai viskas, svarbiausia klausyti ka sako gydytojai
nes man ta, kuri operavo taip pasake ir mano ginekologe, tai abidvi ta pati paminejo
Man vasario men dare LP ir sekanti men turejau patikrinti progesterona po ovuliacijos tai pasidoro lb silpni skaiciai buvo ir itare, kad ji neivyksta, arba gal veliau ivyko, tai gerti reikejo Inofolic, ten su folio rugstim ir pagerina ovuliacija (ar folikulus kazkas tokio), tai jau sekanti menesi progesterono skaiciai isaugo. Geriu ir vitamina D su zuvu taukais. Tikrinausi kada ivyksta ovuliacija, su ovuliacijos testais, kadangi ji ivykdavo kada tik nori🤦🏼♀️ Kai dariausi testus tai buvo kad ir 4 dienos po mm ivykdavo, tai darbavomes tomis dienomis, bet man testai padejo.
O vyras gere wellman conception.
Ziogas, o jus jau buvote nevaisingumo klinikoje?