kawyte27 parašė:
MRT gali nustatyti endometrioze?
Taip, parodo visus zidinius, kiek yra isplitusi, man tik taip nustate, kad endometrioze ir iseinamojioj zarnoj buvo ir papilvej
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnįkawyte27 parašė:
Taip, parodo visus zidinius, kiek yra isplitusi, man tik taip nustate, kad endometrioze ir iseinamojioj zarnoj buvo ir papilvej
kawyte27 parašė:
Itarti gali, bet patvirtina tik LP budu
Na pagaliau po 2 metu bandymo pastoti, pakliuvau pas normalia gydytoja, kuri imasi veiksmu ;) per apziura net ant kaklelio pamate endometriozes zidinuka, ko anksciau kiti gydytojai nemate. Nutare daryti LP. Kazkaip liudna kai kiti gydytojai i tepliojima pries mm, nekreipdavo demesio.Na bet turbut viskam savas laikas
Frezija parašė:
Na pagaliau po 2 metu bandymo pastoti, pakliuvau pas normalia gydytoja, kuri imasi veiksmu ;) per apziura net ant kaklelio pamate endometriozes zidinuka, ko ankscia…
Man po metu nepastojimo paskyre LP, nuste 4 st. tikiuos dabar pavyks pastoti, kitaip reikes apie IVF galvoti
Ciagyvenameile parašė:
Man po metu nepastojimo paskyre LP, nuste 4 st. tikiuos dabar pavyks pastoti, kitaip reikes apie IVF galvoti
Kad su 4st duoda 6men naturaliai o jei nepavyksta tik IVF
Ciagyvenameile parašė:
Man isoperavo irgi 4st ir sake kuo greiciau pastoti, nes kazkur 8men atsinaujina liga....
Tai gydytoja dave 3 men naturaliai bandyti pastoti, bet pradzioje tikrinti progesterona, ar apskritai ovuliacija ivyksta. Tai kiekviena men tikrinau progesterona ir geriau papildus, bei ir vyras gere papildus, kuriuos ji paskyre. Tai po 3 menesiu pavyko naturaliai pastoti🥰
Sake jei nepavyks po 3 men naturaliai, tai sake nukreiptu i nevaisingumo klinika.
Greta_aa parašė:
Man isoperavo irgi 4st ir sake kuo greiciau pastoti, nes kazkur 8men atsinaujina liga....
O čia geras 🙏 man taip nesake ...mano vasari dare LP ir sake per 6men...pastoti naturaliai jei ne tada sius i vaisingumo centra ...net nežinojua kad po LP praejus 8men vel viskas atsinaujina...
Greta_aa parašė:
O kokius jums papildus skyre idomu
Žiogas parašė:
O čia geras 🙏 man taip nesake ...mano vasari dare LP ir sake per 6men...pastoti naturaliai jei ne tada sius i vaisingumo centra ...net nežinojua kad po LP praejus 8…
Priklauso kaip isoperavo ir kiek, kur liga isplitusi buvo. Viskas individualiai. Man 6 men. save po operacijos
jub3 parašė:
Priklauso kaip isoperavo ir kiek, kur liga isplitusi buvo. Viskas individualiai. Man 6 men. save po operacijos
O jus pastojote ?
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai