jub3 parašė:
Planuoju dar, kaip bus taip busMan IV nustate, isplitusi ant abieju kiausidziu bjaurybe
O jums pries pirma vaika irgi ja nustate ir dare LP?
ar tik dabar?
Endometriozė yra klastinga ir pavojinga liga, galinti sukelti ne tik stiprius skausmus (ypač mėnesinių metu), bet ir lemti ilgalaikes komplikacijas. Skaityti
visą straipsnįjub3 parašė:
Planuoju dar, kaip bus taip busMan IV nustate, isplitusi ant abieju kiausidziu bjaurybe
O jums pries pirma vaika irgi ja nustate ir dare LP?
ar tik dabar?
Sveikos, mielos Moterys, kreipiuosi į Jus su prašymu skirti savo brangaus laiko ir atsakyti į anketos klausimus ❤️
Kreipiuosi į Moteris, kurioms buvo diagnozuota endometriozė. Jei esate viena iš Jų arba pažįstate tokių, kurios turi tą pačią problemą, prašau atsakyti į anketos klausimus arba ja pasidalinti. Kiekvienos iš Jūsų nuomonė yra labai svarbi!
Iš anksto dėkoju
https://apklausa.lt/f/moteru-serganciu-endometrioze-gyvenimo-kokybe-pxzgyx2.fullpage?ref=saltinis
Žiogas parašė:
O čia geras 🙏 man taip nesake ...mano vasari dare LP ir sake per 6men...pastoti naturaliai jei ne tada sius i vaisingumo centra ...net nežinojua kad po LP praejus 8…
Patikslinsiu ji atsinaujinti gali ir anksciau. Tai reciau pasitaiko bet buna. Mano atveju ji atsinaujina jau pirma men po lp.
onnellisuus parašė:
Patikslinsiu ji atsinaujinti gali ir anksciau. Tai reciau pasitaiko bet buna. Mano atveju ji atsinaujina jau pirma men po lp.
o ar bandete kada endo dieta? ka apie tai mano gydytojai? ar tai tik mitas?
ieva98 parašė:
Sveikos, mielos Moterys, kreipiuosi į Jus su prašymu skirti savo brangaus laiko ir atsakyti į anketos klausimus ❤️
Gal kai kurie pasirinkimai/atsakymai per daug "suplakti" i viena.
Pvz: as asmeniskai gausiai kraujuoju per menesines, taciau tam paciam pasirinkime yra ir tarpcikliniai pakraujavimai ir nereguliarus ciklai, ko nepatiriu, tad tampa sudetinga ivertinti
Spurgeliss parašė:
Gal kai kurie pasirinkimai/atsakymai per daug "suplakti" i viena.
Pvz: as asmeniskai gausiai kraujuoju per menesines, taciau tam paciam pasirinkime …
Ačiū už Jūsų pastebėjimą
man svarbiausia yra žinoti ar Jūs patiriate mentruacinius sutrikimus. Anketoje aš tik pateikiau Jums pavyzdžių. Jei būčiau labai išplėtusi, anketa būtų buvus per didelė. P.s. labai ačiū už Jūsų atsakymą! Gražios dienos ❤️
Frezija parašė:
o ar bandete kada endo dieta? ka apie tai mano gydytojai? ar tai tik mitas?
Ko as nebandziau. Niekas nepadejo.
Man veike tik arbata endo skirta. Bet ja gerti sake tik savaite. Jaip ji vadinasi nzn nes rygos gydytoja dave pakeliu kiek reikejo o pavadinimo nesake.
šyPsenė parašė:
Sveikos, ar jums po endo LP reikejo puse metu gerti kazkokius vaistus, kad ji neatsinaujintu? Nes man mi ejo, kad reiks.. Ir galvoju ar geriant tuos vaistus imanoma…
Sveiki
Man reikejo arba kuo greiciau pastoti arba gerti tuos vaistus, kad neatsinaujintu liga...taciau kaip supratau tie vaistai, tai tam kad kiausides nedirbtu, o jei jos nedirba tai ir pastot negali. Kadangi mes norejom pastoti, tai jokiu tu vaistu nevartojau, o tiesiog bandem pastoti. Gydytoja savo pajegom dave 3 men, o po jei nepavyktu tai i nevaisingumo klinika kreiptis, nes veliau atsinaujina liga
tai aciu Dievui mums savo pajegom pavyko😇 tik gydytoja rekomendavo vyrui wellman conception gerti o man inofolic
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai