Ringailiux parašė:
Šaunuoliai, kad mąstot apie taupymą pirmiausiai![]()
Būtent dėl to planuojam meniu ir perkam per Barbora
Ringailiux parašė:
Būtent dėl to planuojam meniu ir perkam per Barbora
Ringailiux parašė:
Geras, pas mus atvirkščiai, kai parduotuvė šalia, tai nesivarginam nusipirkt savaitei, tada eini vos ne kasdien ir išsileidžia taip labai daug. Anksčiau kol neturėjom vaikų su vyru pirkdavom maistą savaitei iš barboros, apsigalvodavom ką valgysim, susipirkdavom ir tada savaitės eigoj tik šviežiom daržovėm pasipildydavom. Buvo laikai, kai man maistas 5dd kainuodavo 20e!! Aišku vyras daugiau valgo, tai jam daugiau išeina, bet vistiek labai nedaug. Nepalyginsi su dabartine palaida bala
man kažkaip labai gaila pinigus maistui leist
Ringailiux parašė:
Mums įkurtuvėms padovanojo ledų gaminimo aparatą. Visą vasarą neradau progos jo išsitrauktiReikės kitamet pasitempt. Nes namie kai pasigaminsi tai tikrai žinos…
Va maistui taupyt tai truputei taupymas sveikatos saskaita gaunasi
Mes maistui netaupom, ty perkam tikrai kokybiskus produktus, mesa tik is zinomu organiniu ukiu, pieno profuktus taip pat, kiausinius tik laisvej auginamu vistu ir tt.
As jau geriau mesa valgau karta ar du per savaite bet zinau kad be hormonu ir antibiotiku.
Man maisto geriau maziau bet geri, nei kalna priryti ir prasto.
Vaikas valgo ledus vos ne kasdien vasara
Bet nepirkaliojam jokio slamstmaiscio, tai manau sutaupom ant to daug. Bet perkam daug vaisiu ir uogu tai cia jau musu islaidos padideja.
Ringailiux parašė:
O mums bute kaip tik pasiteisino dabar pirkimas kartą per savaitę. Kažkaip susirašau ko reik, ir jei jau pasibaigia kažkas tada extra nuperkam savaitės eigoje. Rugsėjį bandysim taupyt dar šioj srity. Bet va ruduo artėja, daržovės baiginėjas.. 🙄
1000ir1naktis parašė:
O mums bute kaip tik pasiteisino dabar pirkimas kartą per savaitę. Kažkaip susirašau ko reik, ir jei jau pasibaigia kažkas tada extra nuperkam savaitės eigoje. Rugs…
Mums irgi labai pasiteisino pirkimas savaitei. Perku Barboroj, bet mes viska perkam, nieko is niekur negaunam
Lauuur parašė:
Mums irgi labai pasiteisino pirkimas savaitei. Perku Barboroj, bet mes viska perkam, nieko is niekur negaunam![]()
Man irgi barbora patinka, mažiau pagundų tada 😁 perki ko reikia ir ramu. Dar ir laiko gaišti nereikia, kūro, tempti maišus namo. Dar ir maišų gaunam daug 😆
1000ir1naktis parašė:
Man irgi barbora patinka, mažiau pagundų tada 😁 perki ko reikia ir ramu. Dar ir laiko gaišti nereikia, kūro, tempti maišus namo. Dar ir maišų gaunam daug 😆…
Aha! Ir dovaneliu kartais!
Lauuur parašė:
Mes maistui isleidziam daugDaugiausia is visu islaidu. Bet ir netaupom pigesnems prastesnems alternatyvoms, musu malonumas cia, musu hobis
![]()
Tai žinoma, jeigu man tai būtų malonumas, aš irgi taip mastyčiau, mes su vyru realiai valgom tam, kad nenumirtume, nei vienas gamint nemėgstam, bet mes mėgstam keliaut, slidinėti, tai atsiranda kur tas santaupas padėt :))
zosiukas parašė:
Va maistui taupyt tai truputei taupymas sveikatos saskaita gaunasi![]()
Mes maistui netaupom, ty perkam tikrai kokybiskus produktus, mesa tik is zinomu or…
Tikrai, geriau valgyt mažiau, bet kokybiškiau. Bet man tai kuo kokybiškiau valgom, tuo pigiau gaunas. Nes tas šlamštas iš tiesų kainuoja labai daug. Daržovės, mėsa ir t.t. iš ko gali pats pasigaminti visad gaunas pigiau nei pirkeliot pusfabrikačius. O jei atsisakai visokių čipsų ir saldainių, tai iš viso
Man atrodo, kad "taupyti maisto sąskaita" yra labai neapibrėžta. Jei žmogus geriau pirks neaiškios kokybės mėsą nei gerą, tada tikrai neapsimoka. Bet jei "Maisto" kategorijoj atsiduria ir čipsai ir alus ir dar vienas kitas skanėstas, tada dar ir kaip verta susimažinti "Maisto" biudžetą ir pataupyt jo sąskaita
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai