Inanana parašė:
Kiek girdejau viskas buvo okjus gal kita men startuosite?
Ryt jau vaziuoju pas gydytoja del tyrimu pries antra ivf ir startuojam
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
Kiek girdejau viskas buvo okjus gal kita men startuosite?
Ryt jau vaziuoju pas gydytoja del tyrimu pries antra ivf ir startuojam
migle0505 parašė:
Ryt jau vaziuoju pas gydytoja del tyrimu pries antra ivf ir startuojam![]()
jega! lauksiu jusu updeito
prisimenu kai kartu dareme ivf
tai praneskite kas kaip
Vikii90 parašė:
Sveikos, man šiandien 7 dpi pasidariau nėštumo testą, neigiamas. Taip nusiminiau, kažkaip labai tikėjau šiuo bandymu. Rytoj paskirta hcg pasidaryt, bet stebuklais j…
Kaip suprantu.. aš neseniai irgi turėjau nepavykusi FET. Tai net nesitestavau,po kraujo sužinojau,kad nepavyko,tai tas gerai,nes nežinau kaip lesitis toliau kai matyčiau neigiamą testą. Gal tau parodys dar kraujas🤞
migle0505 parašė:
Gal kazkuri turejo dua stim ir gai pasidalinti pojuciais?ar labai pasijaucia, kad sunkiau? Mano amh mazas, bet kazkaip vistiek neramu
Ar visada su mažų amh taiko dvigubą stimuliaciją?
Su pirmu ivf irgi mažas amh buvo? Kaip sekėsi?
Hathor parašė:
Ne visada taiko. man su mazu nei karto netaike
Izzabele parašė:
Aš irgi buvau nustebus. Bet kiek suprantu visai neseniai. Nes prieš porą metų sakė negalėjo tiek visko pasiūlyt kiek db gali. Pvz northway timelapse vasarį mokėjau …
Nuo kada įeina? Prieš porą metų tikrai neįėjo.
O, šiaip, juokinga paskaityti, ką sako. 😅 Nes kažkodėl IUI bruko daryti, nors po to, kai trečio jsu atsisakiau, tai sako gerai, suprantu, nes čia šansų vis tiek nepadidina pastot. Tai man buvo taip whaaaat??? Kam tada siūlei???
Šiaip tai yra mokslinių tyrimų apie klijus, tai šiek tiek lol. Tuo labiau, kad kai jai buvau apie juos užsiminus, tada man sakė, kad norėtų, bet vat sunkūs pas juos įsitraukimo klausimai kaip valstybinės.
Ir juokinga, ir graudu skaityt.
Inanana parašė:
jega! lauksiu jusu updeitoprisimenu kai kartu dareme ivf
tai praneskite kas kaip
![]()
Kazkaip jaudinuosi vel is naujo
buvo jau visos emocijos nueje, o db vel tie isgyvenimai
jo butinai parasysiu kaip kas
Hathor parašė:
Tikrai ne visada bet gydytoja sake, kad siai dienai su duo stim mazarezervem pasiekiami geresni rezultatai negaistant laiko, ypac jei amzius spaudzia
Edel parašė:
Nuo kada įeina? Prieš porą metų tikrai neįėjo.
O, šiaip, juokinga paskaityti, ką sako. 😅 Nes kažkodėl IUI bruko daryti, nors po t…
Gal pasikeitęs gydytojų požiūris, nes RMC lankausi nuo rugpjūčio ir man iš karto sakė neverta daryt IUI, nebent pati norėčiau 🙂
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai