Knygos jėga
mano meilė knygoms prasidėjo nuo donaldas ir kiti komiksai. Mane mama užrašė į miestelio biblioteką, nes pirmoj klasėj neišmokau skaityti. Turėjau problemų suprasti raides, tai tuo metu įdomiausiai atrodė komiksai ir vaikiški žurnalai. Iš to nori suprasti ką tas Donaldas sako išmokau skaityti
o tada pasinėriau į Mere Poppins, visokiausias pasakas, dienoraščius, apsakymus ir sakmes. Po to labai patiko enciklopedijos, istoriniai faktai ir pan.
Mes irgi turim biblioteką, bet vaikų dar neužrašiau ten. Turiu knygų ir nueinu nupirkti jau kažkieno perskaitytas. Nusiperku turguj naujas pratybas priešmokyklinukams ir darželinukams, o va praitą savaitę gavom gal 8 knygeles dovanų. Paskutiniu metu rodo susidomėjimą knygoms.Pati irgi esu skaitanti ir turiu knygų, man patinka lietuvių autoriai. Bet turiu labai daug knygų kompiuteryje + lankau virtualias bibliotekas.
O aš šiandien ieškojau vaikams rankšluostukų į darželį. Buvau turguj tai pavyko mažus rankšluosčius rasti po eurą. Ir dar keturis tik rankoms nusipirkau po 0.80 cnt
aš džiaugiuosi, nes prieš kelis mėnesius turguje tik po 2 eurus tebuvo rankšluosčiai. Nebus gaila, kad liks kažkokių neišplaunamų dėmių nuo dažų ar dar ko
O aš taip galvojau eisiu ką nors valgyt nusipirksiu ir po to galvoju, kad ką pirkti jei nežinau ką gaminsiu
vakar uošvienė man po kelionės likusius pomidorus, agurkus, morkas, bandeles, arbatą sukrovė. Šaldymo kameroj dar turiu mėsytės, realiai po to pagalvojau, kad prisipirksiu ko nereikia ir nežinosiu ką daryti, tai šią savaitgalis bus planavimui skirtas.
Klausimas toms, kas planuoja savaitės meniu. Jūs planuojat viską, ar būna, taip, kad matot jog turėsit minimaliai laiko pietums gaminti ir iš anksto pasigaminat ką nors ir užsišaldot? Mačiau kitur labai jau paplitęs tas meal prep. Įdomu ar ir lietuvės taip daro
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
- Augu sąmoningai

Jau po truputį baigia išaugti, jau storas kartonines varto padoriai, tai gal irgi reikės skaitytojų bilietus užsakyt