emma parašė:
![]()
![]()
![]()
as taip uzsimaniau idarytos paprikos, mano mociute taip skaniai padaro
reiks uzsiprasyti
emma parašė:
![]()
![]()
![]()
as taip uzsimaniau idarytos paprikos, mano mociute taip skaniai padaro
reiks uzsiprasyti
Butterfly_ parašė:
Nu jau jautrumo...![]()
Juokas juokais, bet sunku man
sakau gal nervai nusilpe
emma parašė:
Juokas juokais, bet sunku mansakau gal nervai nusilpe
![]()
nu kiekvienas turi savo dalyku kurie kelia sleikstuli
Tvarkausi nagus, kita manikiūristė diskutuoja su kliente, kuri tapo močiute. Abi šneka apie tai, kad mėnesio vaikas turi miegot visą naktį. Nesusilaikiau
sakau, o poreikis valgyti? Nesąmonės! Klientė dar pridėjo, kad dukra neišgirdo verksmo ir nuo tos dienos kūdikis persilaužė ir nebesikelia
O apie vaikų žindymą, tai toks sakinys: "vos atjunkiau 8 mėn., nu po velnių, košes valgo, o čia dar papo!"
Bronė parašė:
nu kiekvienas turi savo dalyku kurie kelia sleikstuli![]()
Pas mane jų ryškiai per daug...
emma parašė:
Tvarkausi nagus, kita manikiūristė diskutuoja su kliente, kuri tapo močiute. Abi šneka apie tai, kad mėnesio vaikas turi miegot visą naktį. Nesusilaikiausakau,…
Na gal to verksmo pastoviai negirdi. Aš pagimdžiusi gulėjau palatoj su kita mama. Jos vaikas naktį guli šalia ir verkia pilna burna. Mamytė dar garsiau knarkia. Mano sūnus irgi šalia manęs, nėra kaip keltis, plius po cezario nelabai vikri buvau. Na ką dar palaukiau, bandau keltis, bet mama pati prabudo. Sunku suprast kaip galima taip miegot, kad verkiančio vaiko negirdėt.
Marsiete parašė:
Na gal to verksmo pastoviai negirdi. Aš pagimdžiusi gulėjau palatoj su kita mama. Jos vaikas naktį guli šalia ir verkia pilna burna. Mamytė dar garsiau knarkia. Man…
yra tokiu kurie miega kaip uzmusti, nieko aplink negirdi
Bronė parašė:
yra tokiu kurie miega kaip uzmusti, nieko aplink negirdi![]()
Savo vaiko jau instinktas neleidžia negirdėt.
Bronė parašė:
yra tokiu kurie miega kaip uzmusti, nieko aplink negirdi![]()
Taip tikrai yra. Aš pati, tai kaip katė viena akim miegu, tai kiekvieną krebžt girdžiu.
emma parašė:
Savo vaiko jau instinktas neleidžia negirdėt.
Nesąmonė
Vieni žmonės miega jautriai, kitų su tankais nepažadinsi. Mano vyras sūnui ant kito šono persiverčiant išgirsta, o aš negirdžiu net kai staugia visa gerkle
Visą gyvenimą taip miegojau ir tikiuos, kad nepasikeis
Mano mama miega jautriai, močiutė ne. Instinktas, ne instinktas ne tai lemia. Niekad nesu nuspaudus vaiko ,išmiegodavau visą naktį net nesujudėjus, bet niekad iš pirmo karto neprabusdavau.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai