2014.04.14 13:53 (prieš 12 m.)
Chocco parašė:
O placenta pakilti jau nebegali? Nebepamenu dabar, iki kokio laiko ji dar gali gryžti į normalią padėtį. Man placenta buvo priekyje, bet čia tikriausiai ne tas pats…
Aisku, kad gali, tai daznai pasitaiko kas berniukus nesioja, bet ne tame juk esme visai
Dazniausiai pakyla pries pati gala. Ir as labai tikiuosi , kad pakils, nes noriu tikrai normalaus nestumo, bus dar skanai tam patikrinti. Tai o del CP juk ka tik paaiskinau , kad sutramdyti tavo smalsuma , kad yra LT istorija, ir jei is tiesu jau prireiks , nebus iseities, ko nelabai tikiu, tai tik tada ir vesiu ta istorija, jei aisku ji bus naudinga gydytojams, pries tai reikes pasiklausti. O apie vertimus gali pamirsti, tu kazka perskaitai kai gydytojai ranka paraso kazka?
Mano knygele viskas ranka surasyta , joks vertejas to nevers. Cia gali pamirsti., cIa vel reiktu eiti i LT plokilinka kokia kur yra UK, ir prasyti, kad verstu patys gydytojai,tai toks kelias tik. Bet tai jau krastutinumas juk. Yra istatymas, ir jis vistiek privalo vykdytis, o man tiesog riekia nenuleisti ranku
O del komplikaciju juk as pasakiau anksciau tau jei tave taip domina, abieju gyvybes buvo dideliam pavojuje. Gimdymas uzrasytas: patenkinamas. Ir tik del to , kad nebutu patiems gydytojams bedu. O siaip buvo kas be ko sunkus ir su komplikacijomis, Su vaiku ligoninej pora sav pragulejom. Manau uzteks tau tiek info,kad tavo smalsumo kirmineli patenkinti