Indriukas777 parašė:
Oj net neklauskit. Aišku verta iškesiu viska nu bet...🤦♀️😅🤭 panika visada kai reikia imuno leistis, nes nu ta adata 🤦♀️😅
Aš įsivaizduoju, nežinau kaip man reiks susileisti iš tiesų. Vyras bijo, aš bijau
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįIndriukas777 parašė:
Oj net neklauskit. Aišku verta iškesiu viska nu bet...🤦♀️😅🤭 panika visada kai reikia imuno leistis, nes nu ta adata 🤦♀️😅
Aš įsivaizduoju, nežinau kaip man reiks susileisti iš tiesų. Vyras bijo, aš bijau
Jurintaaa parašė:
Aš įsivaizduoju, nežinau kaip man reiks susileisti iš tiesų. Vyras bijo, aš bijau![]()
Oj mano vyras kaip sužinojo kad reiks leist vaistus tai išbalęs ilgai buvo. Bet aš kažkaip perlipau per save, nu ir nieko baisaus, fraksi tai iš vis juokas,su imuno viskas butų irgi ok jei ne ta adata 🤭🤭🤭
Jurintaaa parašė:
Aš įsivaizduoju, nežinau kaip man reiks susileisti iš tiesų. Vyras bijo, aš bijau![]()
Aš bijojau visko kas susiję su adatom, kai pastojau 4 kart dienoj variau užmerktom akim, nors ir skausmingi jie rupūžės.
Vyras alpsta, tai neturėjau pasirinkimo, viską mes moterys iškenčiam žinokit daugiau nei galit įsivaizduot 😀
Jurintaaa parašė:
Aš Kaune vykau pas Gasiūnienę, ji nemokamai atliko visus galimus tyrimus (siuntimo reikia). Konsultacijos metu ji pati minėjo, kad galimai organizmas sukovoja su em…
O durnas gal klausimas bet šeimos daktarės prašyti kiekvienam (imunologui, hematologui, geneteikei) atskirų siuntimų? Ar nuėjus pas vieną jį gali siųsti kitur? 🫣 aš žalia visiškai...
Ameli parašė:
Aš bijojau visko kas susiję su adatom, kai pastojau 4 kart dienoj variau užmerktom akim, nors ir skausmingi jie rupūžės.
Mano vyras alpsta, kai kraują jam ima. Stiprioji lytis vadinasi
aišku, kai reiks, tai perlipsiu per save, bet dabar net silpna pagalvoti.
Maniosime parašė:
O durnas gal klausimas bet šeimos daktarės prašyti kiekvienam (imunologui, hematologui, geneteikei) atskirų siuntimų? Ar nuėjus pas vieną jį gali siųsti kitur? 🫣 aš…
Aha, šeimos gydytoja išrašo skirtingus siuntimus. Pas genetikę, turite eiti kartu su vyru, tai ir jam siuntimo reikia
Indriukas777 parašė:
Oj mano vyras kaip sužinojo kad reiks leist vaistus tai išbalęs ilgai buvo. Bet aš kažkaip perlipau per save, nu ir nieko baisaus, fraksi tai iš vis juokas,su imuno…
O su kokiom leidžiates imuno? 2ml lyg Karpenko minėjo
Jurintaaa parašė:
O su kokiom leidžiates imuno? 2ml lyg Karpenko minėjo![]()
Taip, tai insulininė adata labai skiriasi nuo mėlynos🤭🤭
Merginos vėl aš patrukdysiu, gal nesupyksit, skaitau grupę nuo pat pradžių ir daug kas rašo, kad pas imunologė/ą taip pat su vyru reikia eiti? Tai vyras irgi siuntimo prašo šeimos gydytojos? Ar užtenka man vienai eiti pas imunologę ir hematologę o vyras tik kartu pas genetikus? 🥹🫣🫣
Maniosime parašė:
Merginos vėl aš patrukdysiu, gal nesupyksit, skaitau grupę nuo pat pradžių ir daug kas rašo, kad pas imunologė/ą taip pat su vyru reikia eiti? Tai vyras irgi siunti…
Užtenka realiai vienai. Mes buvom kartu ir pas imunologę, bet gydytoja sakė, kad vyrams nebereikia eiti kartu. Bet kad jau atėjo ir jis, tai padarė ir jam kelis tyrimus 😁 o pas genetikę privalomai kartu.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai