Jukne parašė:
Merginos, patarkit, ką daryti, ar bandyti duoti nakčiai mišinuko? Nes jau bijau net pagalvot apie naktį, nelaukiu nakties visai...![]()
Jei misinuko nenori duoti, tai gal kokia ta naktine kosyte kur yra, kazkada kas rase kad padejo ji
Jukne parašė:
Merginos, patarkit, ką daryti, ar bandyti duoti nakčiai mišinuko? Nes jau bijau net pagalvot apie naktį, nelaukiu nakties visai...![]()
Jei misinuko nenori duoti, tai gal kokia ta naktine kosyte kur yra, kazkada kas rase kad padejo ji
Jukne parašė:
na gal pabandyk, bent jau paziuresi ar padeda. nes as kazkada ta pati dariau, bet vistiek kelesi kaip laikrodukas vienu laiku pavalgyti
viena kartta pabandziau ir pamaciau, kad vistiek tas ptas
Jukne parašė:
o esi davus kada misinuko? kad nebutu paskui dar blogesne ta naktis
Ilonita parašė:
Jei misinuko nenori duoti, tai gal kokia ta naktine kosyte kur yra, kazkada kas rase kad padejo ji![]()
mums labai gerai ta kosyte
bet va jei vaikas nera nieko valges tik MP kazin nebus per sunku nakciai toks maistas?
minija parašė:
Man, merginos, pasakykite, kaip tiksliai tas FP kalbantis šuniukas vadinasi. gal kur intike pardavinėja kas pigiau? Kaip rašyti į paiešką?
manau uztektu irasyt FP suniukas
minija parašė:
Man, merginos, pasakykite, kaip tiksliai tas FP kalbantis šuniukas vadinasi. gal kur intike pardavinėja kas pigiau? Kaip rašyti į paiešką?
Parasyk Fisher price suniuka ir viskas,arba kalbantis suniukas. Nes bent jau pas mus daugiau nieko nera parasyta.
labas rytas
miegojom neblogai tik kazko mazius verke nakti nemiegojo lovytej teko prie saves pasiimti tada isikibo i mano ranka ir uzmigo. O atsikele kaip visad 7
o as taip miego norejau bet dar valandele pasnaudem ir kelemes cia musu standratinis rytas
Del pilvo diegliuku tai mes irgi vargom net 3 menesius ir naudojom sab simplex jie mums padejo dar masazuodavom pilvuka tas tai tikrai padeda ir pries maitinima guldyk mazyli ant pilvuko mums taip sesele patare zinok tikrai padeda mazyliui tai
pati isbandziau.
Jukne parašė:
Na esu jai davusi kažkada paragauti to mišinuko, kai į vestuves važiavom, galvojau teks duoti, tai iš anksto buvau pabandžius, tai gerai buvo, bet neprireikė daugiau
tai gal megink tada nakciai, gal biski pailsesit abi.
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai