Kombodža parašė:
Puiku, tai gal padarysim susitikimą kokį, dabar maniškė sveiksta po tridienės karštinės, tai bendrausim su vaikučiais dar tik už kelių dien, kad neapkrėsti....…
Oij kokia liga nemaloni fui kaka
Kombodža parašė:
Puiku, tai gal padarysim susitikimą kokį, dabar maniškė sveiksta po tridienės karštinės, tai bendrausim su vaikučiais dar tik už kelių dien, kad neapkrėsti....…
Oij kokia liga nemaloni fui kaka
Funky parašė:
sveikos,mes neseniai gimem,norejau paklaust,pas kokius gyd. jus priraset savo vaikus? p.s. gyvenam priesais forum cinema, einam kasdien i parka,tik vis skirtingu la…
Sveika
mes einam i centro poliklinika kalinausko filiala pas Peleckiene. Man visai patinka. O gyvenam netoli spartos, bet daznai i jusu puse vaikstom
Funky parašė:
sveikos,mes neseniai gimem,norejau paklaust,pas kokius gyd. jus priraset savo vaikus? p.s. gyvenam priesais forum cinema, einam kasdien i parka,tik vis skirtingu la…
Sveika, mes Gerosios vilties filiale pas Gailienę, ji mums pagal gyvenamą vietą priklauso
Funky parašė:
Ir mes prie Forum, bet vis dar režimo neturim
bloodflower parašė:
Sveikames einam i centro poliklinika kalinausko filiala pas Peleckiene. Man visai patinka. O gyvenam netoli spartos, bet daznai i jusu puse vaikstom
![]()
Ir mes pas Peleckienę.
Funky parašė:
ir patenkinti jus ja? nes mus uzrase pas seimos gydytoja,jauna labai,kazkaip man atrodo vaika turi vaiku gydytoja gydyt,o ne seimos..
na siaip labai maloni daktare ir sesute faina labai, tik tas dalykas kad megsta skirti antibiotikus, be kraujo tyrimo specialaus,kita karta pati pasakysiu...
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai