Inesoida parašė:
Cia greitai priima, bent ten kur as lankausi, viena savaite uzsiregistravau, o kita jau ejau pas daktarus, jai blogai jauciates nelaukite, greiciau eikite pas dakta…
O jus draudima mokate? Esate i klinika uzsiregistravusia kokia?
Inesoida parašė:
Cia greitai priima, bent ten kur as lankausi, viena savaite uzsiregistravau, o kita jau ejau pas daktarus, jai blogai jauciates nelaukite, greiciau eikite pas dakta…
Inesoida parašė:
As darbe esu drausta, sake rytoi uzrasys pas daktarus.
Ziuresim kaip kas bus.
Kolkas guliu kaip lavonas lovoi ir kankinuos su pienlyge, nes be daktaru net zvakuciu neiseina nusipirkt... ir skausmas pereina i pilva...
Princesytos parašė:
As darbe esu drausta, sake rytoi uzrasys pas daktarus.
Ziuresim kaip kas bus.
Ziauriai biski....na o i ligonine nenorit nuvaziuot
Jorksyre parašė:
Ziauriai biski....na o i ligonine nenorit nuvaziuot
Jau lauskiu iki rytojaus, nes pati nenuvaziuosiu, isvaziavom dirbt per agentura.. o cia sake laukt, nes ves tik ryte rytoi, tai bus matyt
Princesytos parašė:
Jau lauskiu iki rytojaus, nes pati nenuvaziuosiu, isvaziavom dirbt per agentura.. o cia sake laukt, nes ves tik ryte rytoi, tai bus matyt
Supratau...lauksim ziniu;)
Princesytos parašė:
Per kokia agentura ?
Aš tikiu.... parašė:
Aš ligoninėj 40tempės![]()
Labutis. Kaip tavo sveikatele?
Giedre111 parašė:
Man irgi lb idomi jos sveikata kaip jai po operacijos.
Laukiam ziniu...
Jorksyre parašė:
Labutis. Kaip tavo sveikatele?
Giedre111 parašė:
Man irgi lb idomi jos sveikata kaip jai po operacijos.
Jorksyre parašė:
Laukiam ziniu...
Sveikos ;) snd jau normaliai, nes pagaliau temperatura nukrito... Šiaip neskauda nieko, lašina lašines ir leidžia antibijotikus. Sakė daug visko ten rado pas mane. Tai kai vaziuosiu i Vilniu pasiimti atsakymu, tai sakiau pora žodeliu pasakysiu daktarei...
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai