gile90 parašė:
Matosi. ;) Kelinta DPO? Linkiu ryškėti![]()
Ačiū visoms už palinkėjimus 🥰 tiksliai nesekiau ovuliacijos, bet pagal pojūčius šiandien turėtų būti 11dpo
gile90 parašė:
Matosi. ;) Kelinta DPO? Linkiu ryškėti![]()
Ačiū visoms už palinkėjimus 🥰 tiksliai nesekiau ovuliacijos, bet pagal pojūčius šiandien turėtų būti 11dpo
Maela parašė:
Sveikos, kada sužinojus iš testų apie nėštumą ėjote pas ginekologę? man pasakė ateiti po savaitės.
Laba, aš buvau apie 4sav., tai sakė ateiti 6sav., nes nieko nesimatė dar. O kiek sav jums?
Tirė parašė:
Merginos, ar ir jūs matot? 🙈 čia kur vakar rašiau, kad testeros tuščias buvo
Sveikinimai 🥰 koks čia testas?
Smurfetta3 parašė:
Sveiki, praejo man pilvo tempimas, šiandien jau ramu bet vakar vakare susigundžiau pasidaryti testa tai baltas baltas kur dairais 😀
Nu va aš irgi galvoju daryt ar nedaryti vakar buvo baltas baltas mm numatomos šeštadienį 🫢
leila33 parašė:
Nu va aš irgi galvoju daryt ar nedaryti vakar buvo baltas baltas mm numatomos šeštadienį 🫢
Man penktadienį jei ateis laiku. Bet siaip su dabartiniais papildais net nežinau 😀 galvojau gal man ov taip vėlai buvo su tokiais spazmais apacios bet jau kaip yra taip.
leila33 parašė:
Sveikinimai 🥰 koks čia testas?
Ačiū 😊 livsane
Nainaa parašė:
Mano irgi gimda į nugaros puse,bet nieko blogo apie tai nesakė. Įdomu ar ji visada tokia buvo,ar po gimdymo galėjo pasikeisti,nes su pirmu nėštumu nieko apie tai ne…
Vis pagalvoju apie jus. Kad net su kraujavimu pradžioje gali būti viskas gerai! Ar jau kraujavimas ir tepimas visiškai baigėsi?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai