Rožynė parašė:
As is amazono užsisakiau skirtingų labai pigiu ir brangesniu , perku tuos kuriuos esu isbandzius per kirus nestumus . Tiesiog man reik kai tik pamatysiu // skambint…
Nemeskit, nenaudoju to 😇..aciu
Rožynė parašė:
As is amazono užsisakiau skirtingų labai pigiu ir brangesniu , perku tuos kuriuos esu isbandzius per kirus nestumus . Tiesiog man reik kai tik pamatysiu // skambint…
coliuke21 parašė:
Sveikos visos. Senai cia bebuvau,neskaičiau visu zinuciu. Sveikinu visas su dviem bruksneliais,kam pavyko. As ikalbejau saviski dar pas urologa apsilankyti,bet talo…
Saunuole, kad isliekat pozityvi ir su viltimi! Aplankys sekme viena diena, o dabar linkiu stiprybes ir tikejimo net jei ir atrodys, kad jusu issvajota laime sunkiai pasiekiama ❤️
Rožynė parašė:
Zinau kad dar anksti bet siunta atejo o testu daug 🤣🤣 pradejau gadikti ... turbut akis apgauna bet gyvai antram kazkas smezuoja 🤣🤣 nu bet negali dar tik 6-7 dpo 🤣…
Aš matau, bet man regis šioj vietoj akys nupiešia, pasiskolindamos liniją iš viršutinio testo.
Na tiksliau taip būna, kai sudedi taip testus, kaip jus sudėjot. Jei įmestumėt tik tą vieną, kur matote pati, gal būtų lengviau vertinti
Rožynė parašė:
Zinau kad dar anksti bet siunta atejo o testu daug 🤣🤣 pradejau gadikti ... turbut akis apgauna bet gyvai antram kazkas smezuoja 🤣🤣 nu bet negali dar tik 6-7 dpo 🤣…
As neiziuriu
jei 7dienos tai butu imanoma pastebeti, zinoma jei jau implantuojasi
kokio jautrumo?
FoxLady parašė:
As db vel situ is Shein laukiu, vienai narei neseniai brokuotas pasitaike, man kol kas visad visi balti, o gadinu daug🫢 kai tokia kaina, tai negaila
Kaip greit ateina?
Giedrė. parašė:
Aš matau, bet man regis šioj vietoj akys nupiešia, pasiskolindamos liniją iš viršutinio testo.
As sudejau taip kad matytusi kur linija nes gyvai matosi kai viena ziurejau o i kamera neejo pagaut ☺️
GiedreG parašė:
O as uk tai man labai patinka is ten ☺️
Kumutuke parašė:
As neiziuriu![]()
jei 7dienos tai butu imanoma pastebeti, zinoma jei jau implantuojasikokio jau…
As tikslei neinau kiek nes testai ov pasibaige bet berods pika pagavau tai jei skaiciuoti diena po piko tai siandien dpo6.
Jautrumas 10.bet pigus , ryt padarysiu dar kita
Spinduly S parašė:
Kokie jautriausi yra nestumo testai? 🙂 man ov buvo 10.08, labai jautri krutine paliko pries pora dienu, nera taip buve, kad iki menesiniu taip butu..
Man is patirties first response 6 days before mm
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai