iewa parašė:
kazko stresuoti buvau pradejus,nervai nei is sio nei is to vos ne,vos ne bliauti norejos ir ziuriu kad pienas pradejo dinginet
Pienas dingti niekur negali, pienas gali tik laikinai uzsiblokuoti. Isgerkit valerijono ir viskas sustvarkys.
iewa parašė:
kazko stresuoti buvau pradejus,nervai nei is sio nei is to vos ne,vos ne bliauti norejos ir ziuriu kad pienas pradejo dinginet
Pienas dingti niekur negali, pienas gali tik laikinai uzsiblokuoti. Isgerkit valerijono ir viskas sustvarkys.
iewa parašė:
na bet jau savaite su virs mp ji nebegauna ir vel pradet duot kazin ar tai gerai
Kodel gali buti negerai? Kaip gali buti mamos pienas negerai?
iewa parašė:
na nezinu esu girdejus kad jei jau nutrauki mp tai jau geriau ir nebepradet.pas mane dar issipaudzia keli lasiukai. bet jo skonis rugstus
Blogai girdejot, zinau ne viena atveji, kai mamos nebemaitino 1-2 menesius ir vel nusprende grizti prie zindymo ir toliau sekmingai zinde. Viskas jusu rankose. Pienas buna toks, kokio reikia butent jusu vaikui, nei per rugztus, nei per saldus.
na kol nenutraukiau tai saldus buvo, bet ji man labai ilgai valgydavo. pirma kart kai misinuko daviau buvo beveik 2 val traukus is papo ir misinio 60ml suvalge ir tik tada uzmigo. kitu mamu vaikucia kakaip greiciau privalgo. pamenu su sunum 3sav tik ir matinau nieko kito negalejau veikti,poto nusprendziau misini duoti tai sunus 4 val ismiegojo,tai buvo nesotus mp.
iewa parašė:
na kol nenutraukiau tai saldus buvo, bet ji man labai ilgai valgydavo. pirma kart kai misinuko daviau buvo beveik 2 val traukus is papo ir misinio 60ml suvalge ir t…
Ar teko gidet ka nors apie augimo suolius? Ar apie zindyma bent ka nors domejote? Nesotaus pieno nebuna. Mamos pienas virskinamas apie 20 minuciu, pieno misinys apie 3h. Todel vaikais ir ismiegojo 4h, nes pieno misinys apsunkino skranduka.
taip esu girdejus apie tai, bet sunus pastoviai traukdavo is papo nebet uzmigdavo 30min ir vel niekur pajudet negalejau ligoninei gyditoja sake kad buna nesotus pienas ir sunus jusdavo pastovu alki. aisku su dukryte jo buvo normaliai,ir augimo suolis po savaites buvo,bet nervai stresas sumazino piena. na turbut bandysim grysti prie mp
iewa parašė:
taip esu girdejus apie tai, bet sunus pastoviai traukdavo is papo nebet uzmigdavo 30min ir vel niekur pajudet negalejau ligoninei gyditoja sake kad buna nesotus pie…
Gydytoju tikslas - isiulyti misinio. Tokio dalyko kaip nesotus pienas nera, jus apgavo. Zinojot, kad gydytojai gauna premijas uz tai, kad iraso i vaiko knyga, kad vaikas maitinamas misiniu? Taip, jie gauna nemazus pinigus.
Reikia skaiciuoti sysiukus per diena, tik jie gali parodyti vaikas sotus ar ne ir zinoma 1menesio sverimasis, kurio jus net neislauket.
zodziu susisuko cia man galva
. nes yra dar sunus kuri reikia nuvesti ir parvesti is mokyklos, namu ruosos darbai, o jei vel teks tik guleti(o ispradziu norin gal mp padaugetu tikrai teks) nezinau kaip viska suderinti,o ir vyrui kita sav jau i darba liksiu be pagalbos. . . kazkaip jauciuosi visai issiziojus . kaip jus viska suderinat?
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai