Dulia parašė:
Mums rytoj irgi pas gydytoja skiepytis, tik mes LT, tai ziuresim ka sakys, nes nebenoriu daugiau skiepyti.
papasakosi ka sake
nes mum dar tik po men kazkoks...
Dulia parašė:
Mums rytoj irgi pas gydytoja skiepytis, tik mes LT, tai ziuresim ka sakys, nes nebenoriu daugiau skiepyti.
papasakosi ka sake
nes mum dar tik po men kazkoks...
Nezinau kaip Vokietijoje,bet kai mano dukra Danijoje pradejo eiti i darzeli ir veliau i mokykla, nieks jokiu neprase skiepu pasu ir pan.dalyku.Siaip kazin ar jie gali.reikalauti,juk tai nera privaloma,o rekomenduojama,bet gal cia nuo salies priklauso. Reikejo tik uzpildyti tam tikrus lapus apie sveikata,kuom sirge is rimtesniu susirgimu,kam alergiski ir t.t.
Anetukas parašė:
papasakosi ka sakenes mum dar tik po men kazkoks...
ok
mums 4 men priklauso DTP+Hib+IPV.
Dulia parašė:
okmums 4 men priklauso DTP+Hib+IPV.
o airijoj 4men priklauso 6 in1 hib,pertussis.polio and tetanus ir pcv
is vis 7 blemba
tai jo,gi-euro(žo)pos sajunga.jau ir taip zinojau kad tie "banksteriai"-rokfeleris,rothchild'as ir dar kazkoki,valdydami visokius itakingus zmones ir mokslininkus, planuoja isnaikint 80% ,man rods, pasaulio, bet db tai isvis ziuriu neturi ka slept - jo,skiepu pagalba mazinsim populiacija,nes ale zemei negerai tiek zmoniu.
ir speju bus viskas priverstina-skiepai,microchipai-i kuriuos bus suvesti visi musu duomenys ir pinigai..
Mamytės brangiosios, ar jūsų vaikučių gydytojos, prieš skiepydamos jūsų vaikiukus, visada paklauso, apžiūri?.. Tai labai svarbu, nes net mažiausia slogytė ar dar mums pačioms beveik nejuntami vaiko ligos simptomai gali nulemti mažylio organizmo reakciją į skiepus. Va tada ir prasideda nusiteikimas prieš skiepus. Aš visais skiepais savo visus 4 vaikus skiepijau, bet niekada net gydytoja nesutikdavo skiepyti, jei vaikai sirgdavo ar bent sloguodavo. Visada skiepus atidėdavome vėlesniam laikui. Pasveikdavom ir tada pasiskiepydavom. Kol kas nė vienas jokia liga nuo skiepų nesirgo, temperatūros irgi kažkaip nekilo daug. Gal tik vienam iš mažųjų buvo rankytė paraudusi, bet greitai praėjo. Ir gydomės nuo visų ligų homeopatiniais vaistais, vaistažolių arbatomis ir pan. Cheminių vaistų esam ragavę, bet ne itin daug
wezyte parašė:
Mamytės brangiosios, ar jūsų vaikučių gydytojos, prieš skiepydamos jūsų vaikiukus, visada paklauso, apžiūri?.. Tai labai svarbu, nes net mažiausia slogytė ar dar mu…
nu ir saunuole - kuo maziau cheminiu vaistu kisim i organizma tuo mum geriau,visiem...
Raganaa parašė:
Mano gyd tai buvo pries, kai pasakiau kad neskiepysim. Bandziau diskutuoti, argumentuoti, bet viskas i vienus vartus buvo. Pradejo gasdinti difterijom ir t.t. Dar p…
Labas. Mano sesei bendrosios praktikos gydytoja pasake, kad nuo 15metu dar kazkoks PRIVALOMAS skiepas.. Gal galit apsviesti, koks??
wezyte parašė:
Mamytės brangiosios, ar jūsų vaikučių gydytojos, prieš skiepydamos jūsų vaikiukus, visada paklauso, apžiūri?.. Tai labai svarbu, nes net mažiausia slogytė ar dar mu…
Gydytoja tikrai nesiskundziam, visada apziuri, as is vis kiekvienu klausimu, jei tik kas man neaisku skambinu jai
Ziurejau viena video, vokieciu, kur labai patiko vienos gydytojos pasakymas, kad salutiniai poveikiai yra ne nuo pacio viruso, esancio vakcinoje, o butent nuo sudedamuju vakcinos daliu (antibiotiku, visu drusku ir t.t.), bet, deja, niekas tyrimu nedaro pries skiepijant kudiki, ar jis nors vienai is tu daliu yra jautrus, alergiskas ir pan
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai