mazastebuklelis parašė:
Turint spirale tamponai nerekomenduojami?
Aš nusipirkau menstruacine taurelę ir pakkui tik užklausiau gines ar galiu ją naudoti,ji man atsakė geriau nereikia ,ir dėl tamponų irgi ta pati pasakė .
mazastebuklelis parašė:
Turint spirale tamponai nerekomenduojami?
Aš nusipirkau menstruacine taurelę ir pakkui tik užklausiau gines ar galiu ją naudoti,ji man atsakė geriau nereikia ,ir dėl tamponų irgi ta pati pasakė .
Niuni parašė:
Ta prasme neverta ant vasaros dėtis? Jei omeny turit vandens pramogas tai jų tikrai nereikės atsisakyti. Tam ir yra tamponaitik prieš maudynes ir po maudynių pa…
Man sakė kad jokių tamponų negalima visai. Manau ne dėl to kad gali ištraukti spiralę kartų su tamponų, o dėl didelės galimybės užsikrėsti, nes siuliukai išlindę iš gimdos puikus "takelis" patekti infekcijai tiesiai į gimdą, o tai labai pavojinga.
svetlanos10 parašė:
Man sakė kad jokių tamponų negalima visai. Manau ne dėl to kad gali ištraukti spiralę kartų su tamponų, o dėl didelės galimybės užsikrėsti, nes siuliukai išlindę i…
Man ta pati sake gyd
seleste parašė:
turiu galvoje jei vasara teplios ir nuolat su iklotu kaisti.. nesinori, gal geriau tuomet rudeni?
Cia jau jums spresti?as balandi dejausi ir nesigailejau.
seleste parašė:
turiu galvoje jei vasara teplios ir nuolat su iklotu kaisti.. nesinori, gal geriau tuomet rudeni?
Gal geriau palaukit. Aš dėjausi kovo mėn. Tai jau viskas susitvarkė, bet po menesiniu dar kokia savaite pateplioja.
vilma31 parašė:
Sveikos,
2 metus turiu Mirena,su menesinemis buvo viskas ir norma.Bet pask.men.galima sakyt…
Normalu. Jos gali ir visai isnykt
vilma31 parašė:
Sveikos,
2 metus turiu Mirena,su menesinemis buvo viskas ir norma.Bet pask.men.galima sakyt…
Manau ginekologas nk jum nepasakys?be reikalo nerimaujate
mazastebuklelis parašė:
Manau ginekologas nk jum nepasakys?be reikalo nerimaujate
O tai kas gali pasakyti dar be gines?juk kazka turetu,patikrins bent jau.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai