Dezavu323 parašė:
Del ko sokineja as nezinau, taciau, gydymas manau tik tiroksinu man apie 3 buvo kai israse ji gerti![]()
o kiek laiko gėrėt? Ar susitvarkė?
Dezavu323 parašė:
Del ko sokineja as nezinau, taciau, gydymas manau tik tiroksinu man apie 3 buvo kai israse ji gerti![]()
o kiek laiko gėrėt? Ar susitvarkė?
Vijūnėlė parašė:
Sveikos, merginos. Planuojam pastojimą, prieš bandant nusprendžiau pasidaryti pagrindinius tyrimus, išsiaiškint ko galimai trūksta ir pan. Gavau atsakymus TTH - 4,4…
Trūksta vitD pas Jus. Man jis ir selenas sutvarkė TTH rodiklį. Jau galvojau, kad teks pradėti tiroksiną. Aišku ne 100 proc., kad padės, o ir laukti planuojant 3-4 mėnesius turbūt nesinori.
Raganele13 parašė:
Trūksta vitD pas Jus. Man jis ir selenas sutvarkė TTH rodiklį. Jau galvojau, kad teks pradėti tiroksiną. Aišku ne 100 proc., kad padės, o ir laukti planuojant 3-4 m…
Ačiū už atsakymus! Puoliau pergyventi, bet skaitau pasisakymus forume, tai kaip suprantu, sutvarkoma... Šiaip toks nusivylimas, dar tik pradėjom planuot, galvojom nuo šio mėnesio nesisaugot ir iš karto kažkas ne to
Kita vertus, geriau skirt kelis mėnesius susitvarkyt visus stygius ir pan.
Ar kažkaip koregavote gyvenimo būdą, dietą?
Ar gerai suprantu, kad veiksmų planas dabar turėtų būti toks -
1. Pasidarau FT4, FT3, aTPO
2. Keliauju pas endokrinologą? Nes greičiausiai vis tiek siųs šitiems tyrimamas?
Vijūnėlė parašė:
Ačiū už atsakymus! Puoliau pergyventi, bet skaitau pasisakymus forume, tai kaip suprantu, sutvarkoma... Šiaip toks nusivylimas, dar tik pradėjom planuot, galvojom n…
Taip sius jiems. Man taip pat dar dare anti-Tg. Salia to galit vit D issitirt, nes jo stygius issaukia tokius dalykus.
Falsee parašė:
Taip sius jiems. Man taip pat dar dare anti-Tg. Salia to galit vit D issitirt, nes jo stygius issaukia tokius dalykus.
Taip, vitamino D man stygius, išrašė šeimos daktarė geriamas ampules, jau vartoju. Galbūt turite endokrinologų rekomendacijų Vilniuje, gal galit pasidalinti?
Klementina parašė:
Tyrimu atsakymu forma primena Antakalnio poliklinikos, man patiko M. Girdziute ten dirba![]()
Taip, Antakalnio, pas Girdžiutę ir užsirašiau
Tiesa, laisvų laikų buvo tik vasario galui...
Buvau pas ginekologę, tai sakė, kad vaistų gėrimo laukti neverta, galima bandyti pastoti jau dabar (turint galvoje, kad su tokiais rodikliais sunkiau pastojama). Pasirodė kiek keista, forume moterys rašo, kad joms liepdavo susitvarkyt TTH ir tik tada bandyt, nes padaugėja rizikų..
Vijūnėlė parašė:
Taip, Antakalnio, pas Girdžiutę ir užsirašiauTiesa, laisvų laikų buvo tik vasario galui...
TTH vistiek reikes tvarkyti jei ir pastosite, nes man sake, kad tai gali itakoti persileidima ankstyvame nestume
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai